FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO „Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta!" » A avut escapade cu sutele și le dă un sfat de viață tinerilor fotbaliști din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 10:36

Tibi Bălan (37 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live.

  • Fost fotbalist la FCSB și Rapid, printre altele, Tibi Bălan a vorbit despre căsătoria nereușită că Andreea Bododel și le-a oferit un sfat de viață tinerilor fotbaliști cărora le dau târcoale o mulțime de femei. 

„Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta!" » Tibi Bălan, sfat de viață tinerilor fotbaliști

„Femeile îmbătrânesc și ele. Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta, cum spune proverbul.

O femeie te poate ridica foarte mult, poate investi banii pe care îi strângi. Am simțit nevoia unei astfel de femei în viața mea, dar din păcate nu am avut. Asta este, au fost experiențe.

Copilul este cel mai afectat după un divorț. E foarte greu, mai ales la început. Cu timpul începi să te obișnuiești. Ea este departe, în Constanța. Copilul are anturajul lui acum, grădinița, o mulțime de prieteni. Încet, încet te obișnuiești", a declarat Tibi Bălan la GSP Live

bododel2 +12 FOTO

Tibi Bălan și Andreea Bododel au împreună un copil în vârstă de 6 ani. Căsătoria dintre cei doi a durat un an, cei doi divorțând la începutul anului 2015. 

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluirile unui dublu campion al României: "Am avut escapade cu sutele"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
1948
1948  •  01 Iunie 2021, 11:14
Postat de pe 08 Octombrie 2020, 16:19

Problema a 75 % din fotbaliști este că atunci când sunt pe val sunt la vânătoare de trofee dar se întmplă deseori să cadă în propria plasă iar pițipoancele ”rodate” de mulți le pun capac , rămân gravide și de aici incepe ...jocul la ofside între ei ! Nu știu dacă e o statistică dar în jur de 50 % divorțează ! Să luăm exemplu generația ..”de aur”, unde 70 % au divorțat !

cand de abia ai strans 1 mil in toata viata de fotbalist,ramai fara el imediat daca dai de una nepotrivita.Daca strangi 200 mil, nu mai conteaza,poti sa torni copii cu duiumul, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  11 Mai 2021, 12:14
Postat de Catalin Mesteru pe 12 Octombrie 2020, 15:10

După aroganta ta ești ***.La tn toată lumea este proasta tu ești deștept. ***

*** nu stiu la ce esti meşter, dar îți sufla vântul in locul creierului.... minus 0.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1000833093403035
Bolon Yokte  •  13 Octombrie 2020, 14:56

Buna rău și frumoasă Bododel Andreea..Ce corp are/avea..Cred ca orice barbat hetero ***.Aș fi interesat sa vad poze cu ea acum daca mai are corp frumos și daca mai e frumoasa! Să vedem daca proverbul ,,Te însori cu frumoasa și rămîi cu proasta(urîta) ” se adeverește.Eu îl cred pe Tibi Bălan și îi dau credit,omul spune din experiența lui de viața, și e valabil pt. toți care au creier. Pt. proști nu e sfatului lui,proștii sa fie hateri pe mai departe,și să-și ia soții pe sora lu Stînga.Daca sînt proști cu bani ,se gasesc tipe să-i curețe repede de material și să le puna și coarne.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează