FOTBAL  »  Superliga  »  AVERTISMENT DE LA UEFA

"Te rog eu, trimite şi tu o scrisoare" » Gigi Becali decriptează iniţiativa lui Platini şi-l acuză pe Sandu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 18:37

Preşedintele UEFA, Michel Platini, i-a trimis lui Mircea Sandu o scrisoare de atenţionare după incidentele de la derby-ul Steaua - Rapid 1-0. Însă Gigi Becali are o versiune diferită asupra demersului preşedintelui Platini

"Dacă Platini a scris aia, probabil i-a zis Mircea Sandu. De unde pînă unde Platini să audă de aşa ceva? N-a trimis CNCD nimic la UEFA.

E bun prieten cu Platini şi i-a spus: «Te rog eu, trimite o scrisoare acolo, poate se liniştesc spiritele». Aşa cred eu. Dar e bine ce-a făcut, e un demers bun", a spus Becali la sportro.

Fotbalul românesc în pericol » Platini nu e metaforic cu Mircea Sandu: "Ştim tot! Dacă nu luaţi măsuri, va fi de rău pentru voi"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  05 Octombrie 2012, 23:30

Totul previzibil. Daca lingaii din comisii stau cu mina intinsa la Jijel ca sa-l avantajeze prin decizii favorabile lui, mult mai blinde decit ar fi trebuit, e normal ca UEFA sa ia pozitie. Daca s-ar fi dat sanctiuni pe masura evenimentelor, Platini n-ar fi intervenit. Asa e cind esti invastat sa traiesti de pe o zi pe alta

gbleotu
gbleotu  •  05 Octombrie 2012, 22:40

Cred ca atat Gigi si mai ales MM ar trebui sa fie mai discreti IN TOTUL! In ultimul timp au facut foarte rau echipei atat prin afirmatii cat si prin iesirile necontrolate! Echipa este unita si cred ca REGHE ar trebui sprijinit atat la bine cat si la rau! Succes STEAUA!!!

daveroirl
daveroirl  •  05 Octombrie 2012, 21:16
Postat de faurul_pamantului pe 05 Octombrie 2012, 21:10

asa face becali cu ei, le da impresia ca sunt superiori pana la un anumit nivel, apoi el ia toate meritele, daca nu era el,,, nu exista Steaua, nu exista nimeni, nici soarele si nici Milky Way,,,)) ei se multumesc cu asta si se cred, mereu superiori,, din 2003

prsotul pamantului ,numai tu o arzi cu ciobanul toata ziua ,nimeni nu vorbeste de el numai tu ,esti singurul fan inrait al acestui gibon ,bv ba ,te-ai scos !:))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează