FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Țeapa verii în Liga 1! Vedeta echipei a spus că pleacă să se însoare și nu mai vrea să revină în România

Al Mawas a marcat de 4 ori pentru FC Botoșani
Al Mawas a marcat de 4 ori pentru FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 15:23 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 16:03

De la FC Botoșani vor pleca în această vară și portarul Hidajet Hankic (27 de ani), care își va rezilia contractul, dar și Mahmoud Al Mawas (28), sirianul-vedetă care a creat isterie pe rețelele de socializare, după ce a semnat cu formația moldoveană. 

Plecat acasă, în Siria, oficial pentru a se căsători, Al Mawas a transmis clubului prin impresarul său faptul că nu mai dorește să continue la FC Botoșani. 

Internaționalul din Siria n-a participat nici în cantonamentul din Austria și dorește să părăsească Europa după doar un an. Fotbalistul a mai avut o astfel de reacție și în iarnă, când a fost convins cu greu să revină pentru a doua parte a campionatului. 

Botoșaniul vrea 100.000 de euro pe Al Mawas

Numai că FC Botoșani nu dorește să-l lase pe Mawas să plece pur și simplu. Jucătorul mai are contract cu formația lui Marius Croitoru, motiv pentru care clubul ar vrea să obțină și o sumă de bani în schimbul său. 

Impresarilor le-a fost transmis faptul că Botoșani va accepta să-l lase pe Mawas să plece pentru 100.000 de euro, lucru agreat de aceștia, care au răspuns clubului că în scurt timp vor aduce o ofertă pe această sumă. 

Țeapa verii în Liga 1! Vedeta echipei a spus că pleacă să se însoare și nu mai vrea să revină în România
Al-Mawas, unul dintre jucătorii importanți de la FC Botoșani

Din câte se pare Al Mawas ar avea câteva oferte din Emiratele Arabe și Qatar, iar suma de transfer n-ar fi o problemă, mai ales că este una modică. Totuși, deocamdată la club nu a ajuns nicio ofertă. 

Atacantul sirian cu 72 de meciuri în națională nu s-a mișcat rău la FC Botoșani, unde a strâns 25 de prezențe, reușind 4 goluri și o pasă de gol. Și cota pe transfermarkt a crescut din momentul venirii sale în România, de la 600.000 de euro ajungând până la 700.000. 

Citește mai multe știri despre FC Botoșani: 

EXCLUSIV Două transferuri în atac pentru FC Botoșani

EXCLUSIV Care e situația lui Maecky Ngombo, belgianul-problemă de la Botoșani! Clubul ar putea scăpa de el

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  13 Iulie 2021, 18:43

Dar nu merita botosan=ghii, nici 1 leu. S au laudat ca au adus ghiata de aur a golfului si au cistigat de pe el minim 500000 euro doar din vinzarea tricourilor! Poate mai mult! Ei se laudau! Pai mai vor bani cind au cheltuit cu el si salariu maxim un sfert din aceasta suma???

albertinhoo
albertinhoo  •  13 Iulie 2021, 17:47

Nu vrea performanta in Europa, voia doar un alt contract in Golf unde poate fi vedeta.

kuba
kuba  •  13 Iulie 2021, 17:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează