FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tensiune la Dinamo » Mircea Rednic s-a săturat și a răbufinit: "Este vorba de respect! La iarnă ne vom despărți"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2015 10:52

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat nemulțumit de mai mulți jucători, după amicalul cu FC Olt, cîștigat de "cîini", scor 4-1, după ce la pauză a fost 0-1.

"A fost un amical util înainte de meciul cu Steaua, dar acolo va fi altceva. Va fi altă atmosferă și ar fi bine să se joace pe Arena Națională. Azi am dat posibilitatea tuturor să joace, dar nu am fost mulțumit de atitudinea lor. Aici este vorba de respect. Nu poți să fii dominat de o echipă care este pe cale de dispariție.

Le-am atras atenția jucătorilor, dar nu au înțeles. La iarnă ne vom despărți de mai mulți fotbaliști. Eu sînt foarte sever și foarte drastic cu unii jucători, mai ales cu cei străini", a spus Rednic la Dolce.

Rednic a vorbit și despre Gnohere, care a marcat trei goluri cu FC Olt, și l-a lăudat pe atacantul francez.

"«Bizonul» este un atacant bun, căruia dacă îi dai mingea în fața porții marchează trei goluri din trei ocazii. Asta înseamnă să fii atacant. Mai are mult de lucru. În continuare este nepregătit și face eforturi să se slăbească", a adăugat antrenorul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
iany_74
iany_74  •  15 Noiembrie 2015, 18:10

Inca un titlu tendentios, mai ales daca avem in vedere fotografia care insoteste pseudoarticolul. E clar ce s-a sugerat, pentru contorizarea click-urilor. Dar ne-am obisnuit in mizerie, nu-i asa?

titiduru22
titiduru22  •  15 Noiembrie 2015, 17:35
Postat de zecs93 pe 15 Noiembrie 2015, 17:29

pai asa sa faci nea mircea, sunt unii in lot care nu mai functioneaza !!!

Adica n-au functionat niciodata.

zecs93
zecs93  •  15 Noiembrie 2015, 17:29

pai asa sa faci nea mircea, sunt unii in lot care nu mai functioneaza !!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează