FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

Tensiuni la Craiova! Conflict înaintea derby-ului cu FCSB: Papură l-a exclus din lot

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 21:04 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 21:18

CS Universitatea Craiova a venit la meciul cu FCSB fără mijlocașul Alexandru Mateiu (31 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători ai oltenilor.

Corneliu Papură, antrenorul oltenilor a mizat Ovidiu Bic (26 de ani), alături de Nistor și Cicâldău, iar Mateiu nu s-a regăsit nici pe banca de rezerve. Se pare că acesta ar fi avut o discuție mai aprinsă cu tehnicianul Craiovei și ar fi fost exclus din lot, potrivit Fanatik.

Mateiu a bifat doar 5 meciuri în Liga 1 în acest sezon și se pare că nu ar fi fost mulțumit deloc de decizia lui Papură, care a mizat pe Bic în derby-ul cu FCSB. Acesta ar fi avut o discuție cu staff-ul, la finalul căreia Papură a decis să-l excludă din lot.

750.000 de euroeste cota lui Mateiu, potrivit transfermarkt

Mateiu a venit în vara lui 2014 la Craiova și mai are contract până în 2022. În acest sezon de Liga 1 a început două partide ca titular, cu Sepsi în prima etapă, când a bifat 63 de minute, și cu Astra în etapa a treia, când a jucat 81 de minute. În rest, mijlocașul a mai jucat 8 minute cu FC Argeș (etapa 5), 7 minute cu Poli Iași (etapa 6) și 33 de minute cu Gaz Metan (etapa 12).

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova – FCSB

VIDEO Un nou meci tare pentru Universitatea Craiova! Totul despre derby-ul cu CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Cheamă investitori străini pentru a ajuta echipa: „Facem o scrisoare la ambasade”

Helmuth Duckadam surprinde înainte de Craiova - FCSB: „Nu poate veni cu nimic în plus, să ne uităm pe bancă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  19 Decembrie 2020, 06:30

Mateiu e fotbalist, Bic e jucator.

gintonic
gintonic  •  18 Decembrie 2020, 23:01

Matei a fost și este un jucător important în angrenajul echipei craiovene!! Îmi era ciuda când vedeam ca Bergodi îl tot sare din echipa, iar acum Papura face același lucru. Nu înțeleg aceasta tactica! Nu as zice ca Bic aduce un plus fata de Mateiu. La Craiova, se știa ca echipa nu merge fără Bancu, Mateiu, Kolici... Cum sa îl tineti fraților pe Mateiu pe banca??? Papura, lasă-ne!!!

magic4ever
magic4ever  •  18 Decembrie 2020, 22:05

Papura este fan clona FCSB...antrenor mai slab decat Papura nu am vazut in liga 1....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează