FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Terapie anti-scandal » Reghe a găsit remediul pentru a se încărca pozitiv

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 14:13

Reghecampf nu traversează o perioadă foarte bună la Steaua. Echipa are o singură victorie în amicalele iernii, iar scandalul iscat după dezvăluirile lui Cornel Dinu în Gazetă l-a afectat foarte mult.

Pentru a putea trece peste aceste probleme, Reghecampf a ales să revizioneze momentelele bune ale Stelei din tur.

"După meciul pierdut cu Mlada, am revăzut toate golurile pe care le-am marcat în prima parte a campionatului şi toate momentele frumoase pe care le-am trăit. S-au întîmplat multe lucruri urîte în ultimul timp şi numai aşa mă pot încărca pozitiv. Încerc să las la o parte ceea ce se întîmplă în jurul nostru", a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

Scandalul Reghe - Dinu, vedetă în presa germană! Cum au prezentat nemţii acuzele "Procurorului" din Gazetă

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
kily
kily  •  06 Februarie 2013, 16:43

eu zic sa incerce si niste vitamine... la punguta!

agb87
agb87  •  06 Februarie 2013, 16:32

Ce mandru s-a lasat pozat taranul pe un stadion adevarat de fotbal!

yahoo22
yahoo22  •  06 Februarie 2013, 15:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cate puncte de x,cate puncte de y...calmeaza-te,o sa va desumflati repede dupa primele 4-5 etape.Plus ca toate jocurile importante le aveti in deplasare.10-12p in 3-4 meciuri se duc imediat.Desi regheblat s-ar putea sa aiba sansa ca nicio echipa nu e constanta in evolutii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează