FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI /CORESPONDENTA DE LA KAPRUN >> CRISTI LAPA

Terapie prin muzica

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2007 00:00

"Hai, mai veseli! Ba Cotolane, unde esti? Vezi ca raspunzi cu buna dispozitie. Da drumul la muzica! Bravo! Daca zimbeste Andronic, e treaba buna", asa isi coordoneaza Dorinel Munteanu elevii pe drumul spre terenul de pregatire de la Kaprun. Antrenorul Vasluiului a reusit sa inchege o adevarata familie in rindul fotbalistilor, care s-au acomodat imediat cu atmosfera din Austria.

Situatia se schimba radical insa in afara autocarului. Toata lumea ia in serios antrenamentul, iar "Neamtul" incearca sa scoata untul din jucatori. "Presiune, vreau multa presiune!", striga Munti la unul dintre exercitiile cu mingea. Pustii Vasluiului transpira din greu pe gazonul impecabil din statiunea austriaca. "Nu e bine, Bukvici! Ba Neagule, mai multa miscare! Hai, Mindrusca, alearga, ca esti tinar!", sint o parte din mustrarile lui Dorinel, pe care jucatorii nu indraznesc sa le comenteze.

Dupa doua ore de antrenament, Munteanu si compania revin la autocar, unde lucrurile se calmeaza. Seriozitatea este inlocuita cu buna dispozitie, avindu-l ca DJ pe acelasi Cotolan, care si-a luat in serios noua postura impusa de antrenor.

Playtech: ȘOC! Elena Merișoreanu, în stare GRAVĂ la spital! Are covid, deși este vaccinată! Informații de ultimă oră


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează