FOTBAL  »  Superliga  »  MANCHESTER CITY

Tevez lipseşte 3 săptămîni după accidentarea suferită în Argentina - Brazilia

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2009 00:00

Atacantul argentinian Carlos Tevez a suferit o accidentare la genunchi în timp ce evolua cu naţionala Argentinei în faţa Braziliei, iar jucătorul nu va putea să fie folosit de Manchester City între două şi trei săptămâni, informează Sky Sports.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani va rata meciul de sâmbătă cu Arsenal şi are şanse mici să evolueze contra fostei sale echipe, Manchester United, la 20 septembrie.

"Medicii naţionalei Argentinei ne-au anunţat că el nu va putea evolua timp de două sau trei săptămâni. Poate că va fi mai puţin, dar este incert pentru derby-ul de săptămâna viitoare. Vom face tot posibilul să-l recuperăm, ştie toată lumea din ce motive. El îşi doreşte foarte mult să joace în respectiva partidă", a spus antrenorul lui City, Mark Hughes.

Argentinianul poate rata şi meciul din 23 august cu Fulham, din Cupa Ligii, şi întâlnirea din 28 august cu West Ham.

Altfel, brazilianul Robinho a suferit o nouă accidentare la gleznă şi va fi supus unei radiografii pentru a se stabili dacă este apt de joc. "Lui i s-a umflat glezna, dar sperăm ca problema să nu fie mare. Urmează să decidem după investigaţiile medicale dacă poate evolua", a adăugat tehnicianul.

După trei meciuri disputate, Manchester City ocupă locul 4 în campionat.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alexratiu
alexratiu  •  11 Septembrie 2009, 19:38

ce ironie daca nu va juca contra lui Man. U. :)) . este cea ce-si doreste el cel mai mult, sa joace si sa dea gol

 •  11 Septembrie 2009, 19:13

suntem in septembrie din cate stiu eu de ce scrieti ca va rata partidele din august?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează