FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A plecat de la Manchester City și e aproape de CFR Cluj » Ce lovitură pregăteşte campioana României

Thomas Agyepong/ foto Imago Images
Thomas Agyepong/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 13:01 / Actualizat marti, 16 mai 2023 14:30

CFR Cluj ar fi în discuții avansate cu Thomas Agyepong (25 de ani), un jucător care poate juca extremă dreapta și extremă stânga. 

Fotbalistul din Ghana este liber de contract, după despărțirea de la Manchester City, campioana Angliei, din această vară. 

Curg reacțiile în Belarus după reținerea lui Hamutovski: „Să sperăm că România va ajuta UEFA să ia decizia corectă” + Mesajul lui George Ogăraru
BELARUS
Curg reacțiile în Belarus după reținerea lui Hamutovski: „Să sperăm că România va ajuta UEFA să ia decizia corectă” + Mesajul lui George Ogăraru

CFR Cluj îl vrea pe Thomas Agyepong

Thomas Agyepong a jucat în ultimele două sezoane la Lommel, din Belgia (Liga 2), sub formă de împrumut de la echipa lui Guardiola. La finalul sezonului trecut i-a expirat împrumutul, dar și contractul cu Manchester City, și astfel a rămas liber.

Agyepong a sosit în Europa în 2015, la 18 ani. El era adus de Manchester City de la Right to Dream, echipă din Ghana.

Acum, ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Potrivit Sports World Ghana, transferul său este serios luat în considerare de conducerea ardelenilor. 

150.000 de euroeste cota lui Agyepong, potrivit transfermarkt.com

Agyepong a bifat 13 apariții în liga a doua din Belgia anul trecut, fără gol sau pasă de gol. A mai evoluat la Beveren, în prima ligă belgiană și Hibernian (Scoția). A bifat apariții și în Eredivisie, la Breda și Twente. De la sosirea în Europa, în 2015, el a jucat 96 de meciuri în toate competițiile, marcând 5 goluri.

6 meciuriare Thomas Agyepong în naționala Ghanei

CFR se bazează pe mai mulți jucători africani

În această vară, CFR Cluj a transferat mai mulți fotbaliști africani. În plus, Emannuel Yeboah, un ghanez de 19 ani, a devenit titular în echipa lui Dan Pterescu, cu 5 meciuri în Liga 1 și 8 în cupele europene.

Jucătorii africani din lotul lui CFR: Jean-Claude Billong (stoper, Camerun/Franța), Ibrahima Mbaye (fundaș dreapta, Senegal), Nana Boateng (mijlocaș defensiv, Ghana), Geussouma Fofana (mijlocaș defensiv, Mauritania), Yeboah (atacant, Ghana), Ze Gomes (atacant, Guineea-Bissau).

Citește și:

Un nou stadion în Liga 1! Ce formație va fi beneficiara

Ce l-a surprins pe Dan Șucu în primele 4 luni ca investitor la Rapid: „Nu mă așteptam”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
daniaania
daniaania  •  02 Octombrie 2022, 10:34

Sa vina !!!

popescu.dzn
popescu.dzn  •  01 Octombrie 2022, 15:27

Akpala

vasileroaita
vasileroaita  •  01 Octombrie 2022, 15:03
Postat de agiler pe 01 Octombrie 2022, 14:26

Grande giocatore adus să fie la număr că insolventa e aproape.

Somn ușor!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează