FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Thomas Neubert dezvăluie de ce a plecat din Ghencea, dar anunţă: "Chiar şi aşa, iubesc Steaua, inima mea e aici"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 22:54

Fostul preparator fizic-minune al Stelei, Thomas Neubert, a povestit de ce a ales să plece din Ghencea alături de Laurenţiu Reghecampf. Totuşi, neamţul spune că iubeşte echipa alături de care a cîştigat două titluri în România. 

"Contractul este bun. Am mai avut oferte, am mai spus asta, am discutat foarte mult cu cei de la Al Hilal, plus că Gigi Becali nu ne dădea impresia că ne mai doreşte sau că vrea să mai lucreze cu noi.

De asta am decis să plecăm. Însă inima mea a rămas aici, la Steaua cu siguranţă. Iubesc România, iubesc Bucureştiul, iubesc Steaua, nu mi-e uşor să plec", a spus Thomas Neubert la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
valy1948
valy1948  •  08 Iunie 2014, 17:31

In momentul in care a cerut intariri pentru a accede in grupele UCL, Reghe si-a semnat incompatibilitatea cu clubul si obligatia de a-l parasi, nu inainte insa de a restitui cea mai mare parte a drepturilor banesti castigate prin munca. Injurat si blamat de mare parte a suporterilor Stelei, Gigi a stiut sa sensibilizeze lumea din afara fotbalului prin intermediul TVcu ajutorul acordat persoanelor arondate la cantina saracilor, cu cateva mii de euro din cele 500 de mii retinute de la antrenorul indepartat. Redactori retardati dar care se cred mari profesionisti il acuza pe Reghe si pe Pintilii ca au ales banii. Ati vazut ce a declarat tatal Simonei? Simona a ales demult banii si nu papusile

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Iunie 2014, 11:49
Postat de unico_biancorossi pe 07 Iunie 2014, 11:05

bine ca a lecat dealerul asta de droguri epocale..))

a plecat..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Iunie 2014, 11:05

bine ca a lecat dealerul asta de droguri epocale..))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează