FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRITA - ATLETICO MADRID 2-1

Tilinca desemnat de AS jucatorul meciului Gloria Bistrita - Atletico Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2007 00:00

(MEDIAFAX) Cotidianul AS l-a desemnat pe Cosmin Tilinca cel mai bun jucator al partidei Gloria Bistrita - Atletico Madrid, scor 2-1, din prima mansa a turului trei, finala, al Cupei UEFA-Intertoto.

"A fost coautor la primul gol si l-a marcat pe al doilea. sutul sau a fost imparabil pentru fundasii de la Atletico", a scris AS.

Cel mai slab jucator de pe teren a fost madrilenul Perea, despre care jurnalistii de la AS au scris ca, alaturi de Eller, nu si-a gasit locul in niciun moment.

Lordul meciului a fost desemnat Jurado, despre care se spune ca a "adus cateva idei si a scos echipa Atletico din mediocritate".

Durul meciului a fost numit Cosmin Frasinescu. "A inceput meciul cu un fault dur asupra lui Maniche, care i-a adus cartonasul galben", a scris AS.

Majoritatea jurnalelor spaniole scrie despre faptul ca Atletico s-a facut de rusine la Bistrita, echipa antrenata de Javier Aguirre fiind salvata doar de reusita lui Seitaridis.

Echipa Gloria Bistrita a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formatia Atletico Madrid, in prima mansa a turului trei al Cupei UEFA Intertoto. Returul va avea loc sambata viitoare pe stadionul Vicente Calderon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close