FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 3-2

Toate notele din FCSB - Chindia 3-2: trei dintre noile achiziții ale lui Becali au luat 4 + cine a fost cel mai bun de pe teren

„Dubla” lui Cordea a dat tonul revenirii roș-albaștrilor / FOTO: Cristi Preda (GSP) +15   FOTO
„Dubla” lui Cordea a dat tonul revenirii roș-albaștrilor / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 06:52 / Actualizat luni, 15 august 2022 09:38

FCSB - CHINDIA 3-2. Roș-albaștrii au câștigat primul meci în Superliga după o primă repriză catastrofală și o a doua extraordinară. 

FCSB a fost îngenuncheată în prima repriză, 0-2, chiar dacă a avut un om mai mult pe teren din minutul 7. După pauză, a ripostat cu 11 minute furtunoase în startul reprizei secunde, bifând prima victorie, lipsită de strălucire, în actuala ediție de Liga 1.

Andrei Cordea a fost MVP într-o partidă jucată în superioritate de FCSB încă din minutul 7. După ce înscrisese contra slovacilor de la Dunajska Streda, în Conference League, extrema roș-albaștrilor a dat tonul revenirii echipei sale împotriva Chindiei, cu „dubla” din minutele 48 și 55. Cordea a fost cel mai bun de pe teren, primind nota 8 în caseta tehnică din GSP.

Vedeta de 6 milioane a lui Becali a ratat cu poarta goală » Vezi faza antologică din ultimele secunde de la FCSB - Chindia!
FCSB - CHINDIA 3-2
Vedeta de 6 milioane a lui Becali a ratat cu poarta goală » Vezi faza antologică din ultimele secunde de la FCSB - Chindia!

Achizițiile lui Becali au lăsat de dorit în FCSB - Chindia 3-2

În schimb, trei dintre fotbaliștii aduși în vară de FCSB, Bouhenna, Vadim Rață și Bogdan Rusu, au lăsat de dorit aseară. 

Fundașul algerian Rachid Bouhenna a fost veriga slabă din defensiva lui Dică, fiind schimbat cu Dawa în minutul 68. Abia transferat, mijlocașul Vadim Rață a fost aruncat în primul „11” încă de la început, dar evoluția sa a fost mult sub așteptări, moldoveanul fiind schimbat la pauză. 

În fine, atacantul Bogdan Rusu n-a „spart gheața” nici contra Chindiei, numărându-se printre jucătorii lăsați la vestiare de Dică. Toți au primit nota 4 din partea reporterilor GSP.

Toate notele din FCSB - Chindia 3-2

Toate notele din FCSB - Chindia 3-2: trei dintre noile achiziții ale lui Becali au luat 4 + cine a fost cel mai bun de pe teren

Cum s-au marcat golurile în FCSB - Chindia 3-2

  • 0-1 Popadiuc (22) * bară-gol, după o fază simplă, printre picioarele lui Boboc;
  • 0-2 D. Popa (28) * a tras tare la colțul scurt, după eroarea lui Tamm;
  • 1-2 Cordea (48) * a reluat în poartă, după ce Olaru l-a angajat pe Popescu;
  • 2-2 Cordea (55) * a trecut de Dumitrașcu și a tras spre colțul lung, Căbuz fiind păcălit de reluarea cu pământul;
  • 3-2 Tamm (59) * nemarcat, a reluat impecabil cu capul după centrarea lui Pantea.

Au fost ravagii în vestiar, în afara lucrurile pe care le-am explicat din punct de vedere tactic. Trebuia să fac ceva să îi trezesc. Important e că am reușit. Avem fundași de 1,95 metri. Trebuie să dea cu capul. O să le dau la antrament doar să dea cu capul, cu avem ce face.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale partidei FCSB - Chindia Târgoviște

+11 FOTO

VIDEO Darius Olaru, ratare cu poarta goală în meciul FCSB - Chindia

Citește și alte știri despre FCSB:

Declarația lui Florinel Coman, „tradusă” drept o invitație pentru Rapid: „În limbaj de vestiar înseamnă: «dacă dați banii, vin!»

VIDEO + FOTO Vedeta de 6 milioane a lui Becali a ratat cu poarta goală » Vezi faza antologică din ultimele secunde de la FCSB - Chindia!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
polistul68
polistul68  •  15 August 2022, 15:14
Postat de anticenzuralasport pe 15 August 2022, 12:50

Dar nu am nici un dubiu că antistelistii sunt cei mai corecți,cei mai grozavi,cei mai cinstiți oameni din lume !!! Mă nu sunteți cumva zei ??? Tu mai bine îți canalizezi priceperea pentru clubul pe care-l iubești !Aia chiar au nevoie ! Este mai sănătos decât să tot atunci cu venin pe alții...Totuși ai muncit în viața ta pe ploaie torențială sau in Olimpul tau este numai soare ?

Neavand argumnete, duci discutia intro alta zona...eu am.spus f.clar ca meciul.de aseara a fost slab...tu ai dat vina pe.ploaie..eu iti spun ca nu din vauza ploii s.au favut greseli de.pozitionare, de inyerpretare a unor faze, de sincronizare....tu poti sa spui ce vrei, eu imi sustin pct de vedere cu argumenye...tu cauti svuze...acum ai gasit.ploaia..maine vei gasii caldura...daca va ascundeti dupa scuze e problema.voastra..ey spun ca valoarea jucatorilor, e prinvipala cauza a jocului dlab....dar...ploaia care va veni, le.va...curata pe.toate, vb umui mare rapidist.

navajo_joe
navajo_joe  •  15 August 2022, 13:16
Postat de colorsinsin pe 15 August 2022, 11:16

Meci prost facut de Steaua ieri. Dica are nevoie de timp pentru a forma echipa.

Atat ca Steaua joaca acum....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  15 August 2022, 13:03

GSP ...dacă tot cenzurati,ce realizări a avut Coman pe care-l notați la fel ca pe Popescu ???Miculescu...???Realizările lui Popescu cred că sunt clare ,nu ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează