FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Toni Petrea, OUT de la FCSB? Antrenorul pare hotărât să plece: „O să am o discuție cu patronul!”

Toni Petrea / Sursă foto: GSP +46   FOTO
Toni Petrea / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 00:03 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 00:51

RAPID - FCSB 2-0. Toni Petrea, fără victorie după primele trei meciuri oficiale ale sezonului, a lăsat de înțeles, la finalul meciului din Giulești, că se gândește să plece de la roș-albaștri și că va discuta despre intențiile sale  cu patronul Gigi Becali.

Se poate spune că meciul cu Saburtalo ar putea fi decisiv. O să am o discuție cu patronul și vedem la ce concluzie ajungem. Mi se pare normal să discut cu conducerea în condițiile în care echipa nu funcționează. 

Nu știu dacă aș fi dispus să renunț, o să vorbesc cu conducerea!”, a anunțat Toni Petrea, la microfonul Orange Sport. 

Decisivul cu Saburtalo e programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30. În manșa tur, la capătul unei prestații deplorabile, roș-albaștrii au fost învinși cu 0-1. Toni Petrea anunțase și la conferința de presă de sâmbătă că rezultatele nefaste din acest start de sezon îl îndreptățesc pe Becali să se gândească la o demitere a acestuia.

Toni Petrea, concluzii după înfrângerea cu Rapid: „Nu-mi reproșez că am folosit acest cuplu de fundași centrali”

„A fost un meci echilibrat. Spre deosebire de ultimele meciuri, am avut o exprimare mai bună. Am luat goluri pe două greșeli. În loc să respingem în aut, degajăm în adversar, apoi luăm gol din fază fixă. 

Am avut ceva ocazii, dar n-am reușit să marcăm iar Rapid, o echipă experimentată, a știut să rupă meciul. Rezultatul mă nemulțumește total. 

Nu-mi reproșez că am folosit acest cuplu de fundași centrali (n.r. - Bouhenna / Dawa), nu putem spune că din cauza celor doi s-a pierdut jocul. Sunt nemulțumit de deciziile din unele momente, trebuie să fim mai pragmatici, să fim mai atenți la marcaj, dar jucătorii n-au înțeles mesajul. 

Avem discuții, individuale și colective, trebuie să ieșim cât mai repede din acest moment. Câte schimbări să fac? Pe cine să mai bag? N-aș fi schimbat toată echipa. De ce? Pentru că eu cred că a fost un meci mai bun decât celelalte pe care le-am disputat”, a spus Petrea la Orange Sport.

Voiam să schimbăm ceva, să schimbăm viteza de jpc și să introducem jucători care au meciuri în picioare. Din păcate, Darius Olaru s-a accidentat, asta este. Are ceva la genunchi, a fost o lovitură, dar n-am apucat să vorbesc deocamdată cu staff-ul medical

Toni Petrea despre schimbările orchestrate la pauză și accidentarea lui Darius Olaru

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului Rapid - FCSB

Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP
+42 FOTO

VIDEO Risto Radunovic, declarații după înfrângerea cu Rapid

Citește și alte știri despre FCSB: 

Adio, Petrea?! Déjà vu la FCSB » 5 simptome ale unui dezastru fără sfârșit

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, necruțător cu doi jucători de la FCSB: „Nici la Divizia B nu i-aș lua!” + cele două sfaturi pe care i le dă lui Becali: „Eu așa aș proceda”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
frontline
frontline  •  25 Iulie 2022, 11:07

Daca ar avea demnitate,acest antrenor de paie,ar pleca .Dar de unde sa ai demnitate daca pe tine te roade stomacul de foame ???Cine sa i dea lui Petrea 500 euro pe luna ???

luker
luker  •  25 Iulie 2022, 08:29

Petrea nu pleaca nicaieri cand vrea el. El saracu nici nu vrea, nici nu poate. E jenant ce se imtampla cu toti sclavetii astia lu Becali. Nu au dupa ce bea apa, sunt ultima patura a societatii cel mai probabil ... daia accepta sa lucreze cu Becali.

geambash
geambash  •  25 Iulie 2022, 01:21

jurnalism marca GSP.... dupa ce il intreaba pe om de 3 ori,"O sa aveti o discutie cu patronul?" la care se raspunde cu DA, probabil.... apare STIREA: "Toni Petrea, OUT de la FCSB? Antrenorul pare hotărât să plece: „O să am o discuție cu patronul!” CHIAR NU VA E RUSINE?????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează