FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ordinul fanilor dinamoviști, zero șanse de reușită! Cerere șocantă la negocieri: 5 ani contract și clauză de 1 milion

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 09:31

După ce-au oprit autocarul echipei în noaptea de după înfrângerea din Cupei României, cu AFK Csikszereda (3-3, 8-9 după penalty-uri), și au vrut să-i dezbrace pe jucători de tricouri, "ultrașii" din PCH le-au cerut ieri conducătorilor să-l aducă pe Florin Prunea, 50 de ani, președinte

Fostul portar de la Dinamo pune condiții în negocierile cu echipa alb-roșie. Fostul interenațional cere un contract pe 5 ani și clauză de reziliere de un milion de euro! În aceste condiții, va fi imposibil să ajungă la un acord cu Negoiță și compania. 

Săptămâna viitoare,  Florin Prunea va fi observator la meciul dintre Ludogoreț și AEK Larnaca, partidă care se joacă joi, de la ora 22:00. 

"Mulțumesc suporterilor că apreciază treaba pe care am făcut-o. Eu mi-am spus părerea foarte clar, nu renunț la principiile după care mă ghidez activ în carieră. A mai existat o discuție cu domnul Negoiță. Ce e mai grav e că nimeni nu își asumă nimic la Dinamo. Nici conducătorii, nici antrenorii. Jucătorii trebuie lăsați, sunt momente grele și trebuie să strângă rândurile. Aici e întreaga problemă a lui Dinamo, nimeni nu-și asumă" Florin Prunea, la TV Telekom Sport.

Citește și: Vestea anului pentru dinamoviști! Rednic pune în aplicare planul care să o SALVEZE pe Dinamo » "Puriul" îi ia din putere lui Negoiță!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1909245206022471
Cenusa Catalin  •  03 Noiembrie 2018, 18:59

Dar la munca de om simplu nu vrea să meargă Florin? Pe 1000lei pe luna?

144641535959663
Iordache Marculetz  •  03 Noiembrie 2018, 15:14

Ce sa caute Prunea la Dinamo?Cu greu au scapat cei de la Iasi de el.Omul e scump si pretentios.Nu e nevoie de tine Florin la Dinamo.Lasa PCH-in pace nu le mai baga fitile. Dupa meciul cu Chiajna nu ai vorbit ca un Dinamovist ci ca un dusman al lui Dinamo.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  03 Noiembrie 2018, 13:42

Daca ar fi dinamovist adevarat ( asa cum se lauda) n-ar veni cu asemenea pretentii de la echipa lui de suflet. Ma indoiesc ca atunci cand era la Poli Iasi si pe unde a mai fost a avut contract pe 5 ani si clauza de un milion de euro

Vezi toate comentariile (10)
Comentează