FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Totul depinde de Dinamo! Detalii EXCLUSIVE de la negocierile pentru Nistor » Becali: "Atât mi-a cerut, prin Anamaria Prodan" + Ce spune președintele "câinilor"

Articol de - Publicat miercuri, 22 august 2018 14:46

Gigi Becali, patronul FCSB, insistă să-l transfere pe Dan Nistor, mijlocașul de 30 de ani al lui Dinamo.

update 16:45

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a reacționat pentru GSP.RO după oferta dezvăluită de Gigi Becali: "Nu știu despre ce ofertă e vorba. Poate vă spune Anamaria. Eu știu un singur lucru clar: nu-l vindem pe Nistor"

Știrea inițială:

Contactat de GSP.RO, Gigi Becali a dat ultimele detalii despre transferul căpitanului dinamovist, dezvăluind că Dinamo i-a cerut, prin impresarul Anamaria Prodan, un milion de euro plus mijlocașul albanez Kamer Qaka, 23 de ani.

"Cei de la Dinamo mi-au transmis prin Anamaria Prodan că vor un milion de euro și pe Kamer Qaka pentru Nistor. Eu ofer 750.000 de euro și pe Qaka. Niciun euro în plus! Eu deja i-am zis lui Nistor că dau 100.000 de euro la semnătură. Am anunțat asta când oferisem 500.000 de euro lui Dinamo pentru el.

Qaka este un fotbalist bun, eu încă am încredere în el. Dar caut alt profil de jucător. Eu vreau un jucător ca Nistor! Când l-am luat pe Qaka, juca ce joacă Nistor, dribla și urca în atac. Eu pot oricând să-l vând pe Qaka, dar nu vreau. Dacă nu se face transferul lui Nistor, îl păstrez. Îl dau la schimb pentru că am foarte mulți mijlocași, dar Qaka poate fi un jucător foarte bun", a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor. Patronul FCSB așteaptă acum răspunsul "câinilor", pentru a vedea dacă sunt dispuși să renunțe la 250.000 de euro.

1.100.000 €este cota lui Dan Nistor, potrivit transfermarkt

Qaka, cotat la un milion de euro, a venit la FCSB în vară, pentru 400.000 de euro, de la Poli Iași. A jucat 6 meciuri pentru echipa roș-albastră.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
caminero
caminero  •  23 August 2018, 09:45
Postat de vladut12 pe 22 August 2018, 15:23

Mah baieti, nu vad ce sunteti asa disperati. Jiji nu are nevoie de Nistor neaparat, il ia sa isi satisfaca orgoliul. Lui ii e egal ca da 1 milion sau 2, dar umileste intreaga suflare dinamovista, pentru ca va ia capitanul. Pricepusi acu?

Lasă, tati ... du-te și scarpină-te la ***, nu ne mai plictisi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 August 2018, 01:21
Postat de Alexandru Chis pe 22 August 2018, 19:09

Acest David este un nimeni la Dinamo! Daca Negoita se intelege cu Becali, prin Ana-Maria Prodan, David o sa o intoarca... "ca la Ploiesti"!

David a promis ca-si da demisia sezonul trecut daca Dinamo rateaza playofful. cuvantul lui valoareaza fix 0.

utraian
utraian  •  23 August 2018, 01:12

Un segment foarte disperat, macar au incercat...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează