FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Totul pentru Europa » Ionuţ Badea vrea cu orice preţ în cupele europene

Ionuţ Badea vrea cu orice preţ în cupele europene
Ionuţ Badea vrea cu orice preţ în cupele europene

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 februarie 2012 14:12

Tehnicianul Universităţii pune accent pe latura motivaţională la antrenamente


Dintre echipele angrenate în lupta pentru cupele europene, Universitatea Cluj este formaţia cu cel mai greu început de retur. "Şepcile roşii" joacă sîmbătă în Giuleşti, cu Rapid, după care, peste o săptămînă, vor primi la Cluj vizita Stelei. Conştient de importanţa punctelor cu două dintre contracandidatele la primele 5 locuri în clasament, antrenorul Ionuţ Badea încearcă să-şi motiveze suplimentar jucătorii la fiecare şedinţă de pregătire. "Avem nevoie de sacrificiu în aceste două luni şi jumătate", le-a transmis Badea elevilor săi la antrenamentul de ieri, primul de la revenirea din Antalya.

Ultimele rezultate din amicale, 6 victorii consecutive fără gol primit, le dau încredere "studenţilor" pentru realizarea obiectivului. "A fost o perioadă bună de pregătire, în care am pus bazele acestui început de retur şi nu numai. Avem un obiectiv la care am muncit şi vom munci foarte mult cu toţii. Sîntem încrezători în forţele noastre şi aşteptăm cu nerăbdare returul. Este foarte important să prindem cupele europene şi toţi sîntem capacitaţi pentru acest lucru în ultimele 16 partide rămase", a afirmat Badea. "U" Cluj ocupă locul 8 în clasament, la 3 puncte de locul 5, primul care duce în Europa League.

12 puncte au adunat "studenţii" clujeni din deplasare în primele 18 etape

13 goluri au marcat jucătorii Universităţii pe terenuri străine şi doar 11 pe teren propriu în prima jumătate a campionatului

Cristescu, da! Boştină şi Galamaz, nu!
Mijlocaşul Marian Cristescu a absentat de la şedinţa de pregătire de ieri, dar se va pregăti normal începînd de astăzi. Ex-braşoveanul a suferit o contuzie la gambă în Antalya, dar va fi apt de joc la ora meciului cu Rapid. În schimb, Boştină se află încă în programul de recuperare după microruptura musculară suferită, iar Galamaz şi Mendy se antrenează separat. Nici unul dintre cei 3 nu va face parte din lotul pentru deplasarea din Giuleşti.

Lobby pentru Grecu
Convocarea lui Constantin Grecu la echipa naţională pentru amicalul cu Uruguay îi aduce satisfacţie lui Ionuţ Badea. "Convocarea lui Grecu este încă o încununare a muncii care se face la Universitatea, atît de către conducere, cît şi de către jucători şi staff. Grecu are calităţile necesare pentru a activa la echipa naţională, poate să joace şi în orice campionat puternic din Europa", a spus tehnicianul Universităţii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
uclujnapoca
uclujnapoca  •  28 Februarie 2012, 22:02

VICTORIE IN MECIURILE CU RAPID, STEAUA SI CUFURE AR FI DE VIS RETURUL ASTA :D IN SPECIAL MECIUL CU CUFURE TREBUIE CASTIGAT!!! BAFTA "U"NIVERSITATEA CL"U"J NAPOCA 1919 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează