FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Tragedia din familia lui Denis Alibec » Ce au făcut părinții fotbalistului după ce sora lui a murit

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 17:59

Denis Alibec a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști români din actuala generație, însă viața lui nu a fost ușoară.

Atacantul Astrei a trecut prin mai multe tragedii și traume în copilărie. Un moment care i-a marcat viața familiei a fost dispariția surorii sale, care s-a stins de mică.

Pe la vârsta de șase ani a trecut printr-un alt moment dificil: părinții lui au divorțat, iar Denis a ajuns să fie crescut de bunică și de mama sa, Emilia Stroe.

„Gevrim, tatăl lui Denis, și doamna Emilia au mai avut o fetiță înainte, care din păcate a murit când era foarte mică. Apoi a venit pe lume Denis. Când băiatul avea numai 6 ani, părinții au decis să se separe. Mama lui Denis e o femeie deosebită, care a știut să-l aibă în grijă, dovadă ce bine a crescut copilul. De tatăl lui nu mai știu prea multe”, a spus Stelică Dămășaru într-un material pentru gsp.ro.

Pentru a-l putea crește, mama lui a făcut taximetrie și a reușit să îi ofere lucrurile necesare.

Citește și:

Alibec, povestea geniului capricios » Tatăl său, un tătar din Dobrogea, era vedetă în județ prin anii ‘80

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
luker
luker  •  03 Ianuarie 2019, 19:18

Intrebarea din titlu. Ce a facut mama si tata lu Alibec dupa ce a murit fetitza lor. Care apropo, a devenit ulterior sora lu Mokofanu de la Astra. In articol se ofera raspunsul la aceasta intrebare. Fumeia ramas insarcinata cu Alibleg. Fara alte comentarii.

luker
luker  •  03 Ianuarie 2019, 19:09

Mai ok era daca spuneati ca provine dintr-0 familie vai de mama lui in care a primit educatie de la o femeie taximetrist. Cine stie ce viata amara a avut masa. Pe vremuri taximetristele erau tratate destul de rau, batjocorite de colegi si clienti.

spartanul66
spartanul66  •  03 Ianuarie 2019, 18:29

Oare , chiar asa bine a fost crescut ? La ce iesiri are aș spune mai degrabă că nu prea a avut grijă, sau mai bine zis nu prea a fost prezentă în momentele cheie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează