FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iulian Cristea, nerăbdător să ajungă de acum la FCSB: „E un pas înainte pentru mine! Teja și Iordănescu antrenează diferit”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 19:43

Iulian Cristea (24 de ani) e nerăbdător să ajungă la FCSB. Fundașul dorit insistent de Gigi Becali așteaptă că șefii celor de la Gaz Metan să își dea acordul pentru a pleca de acum la roș-albaștri, și nu abia din vară. 

„Da, e un pas înainte pentru mine transferul la FCSB. Îmi doresc acest lucru. Trebuie doar să se înțeleagă cluburile. Apoi va depinde doar de mine, să merg și să mă adaptez rapid.

Nu mă influențează foarte mult informațiile care apar. Citesc doar când îmi mai spun prietenii. Nu intru să caut pe internet, să văd ce discuții mai apar.

Eu pot juca și la mijloc, dar în ultimul timp am jucat fundaș. Ambele posturi îmi plac foarte mult”, a declarat Cristea pentru Look Sport. 

Gigi Becali a făcut o nouă ofertă, îmbunătățită, pentru Iulian Cristea, după ce fundașii centrali l-au dezamăgit în egalul cu Dunărea Călărași, scor 1-1. Patronul FCSB pune la bătaie 150.000 de euro. Răspunsul final în cazul mutării este așteptat în orele care urmează. 

„Domnul Edi Iordănescu vrea să ajungem cu acțiunile cât mai repede la poartă. Cu domnul Teja construiam de pe linia de fund. Asta e principala diferență între cei doi. Au un stil foarte diferit”Iulian Cristea, fundaș Gaz Metan

Vezi și: 

Încă un transfer la FCSB? Gigi Becali primește MÂINE răspunsul final! Edi Iordănescu a dat detalii: „Tendința asta este”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
131624217670160
Geani Muraru  •  04 Februarie 2019, 10:30

FCSB e o fundatura pt 99% dintre jucatori

952030968311337
Pavel Danut  •  03 Februarie 2019, 23:46

Va fi jignit de gigel atotştiuitor la fel ca şi Stoian la primul meci care joacă mai rău !

485809194904413
Costel Tudor  •  03 Februarie 2019, 21:52

Tinere , NU faci bine !!! Nu uita ce a pățit Golofca și nu numai ! Pt. un pumn de marafeti o sa-ti dai palme ! Ciobanul PUȘCĂRIAȘ te va umili la cea mai mică greșeală , așa cum a făcut și face cu toți jucătorii din echipa lui pe care ii considera SCLAVII lui ! Așa ca ai mare grija !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează