FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Transfer important la Astra » Şumudică a insistat pentru aducerea sa

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 21:39

Astra s-a înţeles astăzi cu Damien Boudjemaa, 30 de ani, fostul mijlocaş al Petrolului, rămas liber după despărţirea de Slavia Praga.

"E un jucător de viteză, de calitate. Îi cunoaşte pe Geraldo și pe Teixeira. E un jucător foarte bun, de calitate.

Indiferent ce se întîmplă cu Budescu, Enache sau alţii, am insistat să aducem un jucător de calitate.

Nu prea a jucat în ultima vreme. A fost în litigiu cu Slavia Praga", a spus Marius Şumudică la DolceSport despre transferul acestuia.

Francezul s-a alăturat deja lotului în Cipru, urmînd ca mîine să efectueze primul antrenament sub comanda lui Şumudică. Acesta ar putea debuta în tricoul Astrei împotriva lui Kuban, meci amical care va avea loc duminică, de la ora 17:00.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
itidaunana
itidaunana  •  15 Ianuarie 2016, 10:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

babahuda
babahuda  •  14 Ianuarie 2016, 23:52

bun jucator ..o achizitie f buna .

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  14 Ianuarie 2016, 22:54

mai cititi odata, mari giornalisti gesepisti varaneisti.: "Astra s-a înţeles astăzi cu Damien Boudjemaa, 30 de ani, fostul mijlocaş al Astrei, rămas liber după despărţirea de Slavia Praga."

Vezi toate comentariile (5)
Comentează