FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Transfer la FCSB peste capul lui MM Stoica: „Patroane, uită-te la jucătorul ăsta! Să-l luăm că e fabulos!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 17:13

Anamaria Prodan, personaj extrem de controversat și important agent de fotbaliști, devenit recent investitor la Hermannstadt, a fost prezentă în studioul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

Ea a vorbit despre meseria de impresar, despre cum l-a adus pe Dennis Man de la UTA la FCSB și care mai sunt relațiile între ea și Giovanni Becali.

"În discuțiile mele cu Gigi, în momentul în care îmi spune «Ana, dacă aduce Giovanni o ofertă?», eu nu mă opun. Cu atât mai bine. Ne punem la masă și negociem. Că e business. Cel mai important pentru mine e jucătorul, ca el să fie OK. Eu le-am clădit carierele de când erau copiii. Pe Dennis Man eu l-am adus la Steaua, nimeni altcineva! MM și Laur erau în cantonament. 

I-am sunat să se uite la meciul de baraj al celor de la UTA, dar mi-au zis că ei n-au timp să stea să se uite. L-am sunat pe Gigi imediat. «Patroane, uită-te la jucătorul ăsta să-l luăm că e fabulos!». S-a uitat și l-am luat. Am făcut totul fără MM și Reghe!", a explicat Anamaria Prodan la emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

Alexandra Ionela Grigoriță și Dennis Man. Foto: Facebook
Alexandra Ionela Grigoriță. Foto: Facebook
Alexandra Ionela Grigoriță și Dennis Man. Foto: Facebook
Alexandra Ionela Grigoriță. Foto: Facebook
Alexandra Ionela Grigoriță. Foto: Facebook
+28 FOTO

„M-am născut milioanară și nu am făcut bani din fotbal!”

"Ca jucător e greu dacă nu ai o relație bună cu managerul, cu agentul adică. Poți să fii oricine și să ai câți bani ai avea. Dacă se încăpățânează managerul, jucătorul nu semnează niciodată cu o echipă. Câte transferuri mari de sute de milioane de euro au picat din cauza managerilor? Majoritatea! Eu sunt un om foarte corect, e punctul meu forte, nu te păcălesc. Eu n-am nimic de pierdut. M-am născut milioanară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc. M-am născut sub lumina reflectoarelor, în televiziune, și milionară!", a mai zis ea în emisiune.

„Giovanni e bătrân...”

Întrebată despre conflictul din trecut cu Giovanni Becali, Ana a ocolit subiectul: "Au trecut anii, ce rost mai are? Giovanni e bătrân și trebuie să aibă o imagine frumoasă. Eu am crescut pe stradă și am o școală ...".

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU ANAMARIA PRODAN

CITEȘTE ȘI:

Valeriu Iftime, detalii uluitoare: „Ne-au dat afară ca pe niște BORFAȘI! Mai aveau să ne dea foc!” » Ce s-a întâmplat azi-noapte la Craiova

CFR CLUJ - FCSB. EXCLUSIV Dan Petrescu a aflat cum și-a motivat Bogdan Vintilă jucătorii: „Nu aveți teamă! Sunt slabi, doar se apără și au noroc”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
alex_1973
alex_1973  •  13 Iunie 2020, 12:25

Denis Man a fost descoperit de Radoi.dar a fost adus de Gigi dupa ce la dat afara.Asa ca ce spune asta sunt baliverne.

jackryan
jackryan  •  13 Iunie 2020, 09:41
Postat de Marius SteFan pe 13 Iunie 2020, 01:47

Păi tu, cand te-ai nascut, *** canta la nunti pe la Dabuleni si Bailesti. Si era singurul venit al familiei. Unde te-ai nascut tu, incult-o milionara? Milionara ai devenit din banii facuti cu masini furate din Germania de catre celalalt incult cu nume impleticit

Si randoom s-a nascut milionar tot in bailesti ..avea milioane de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lukdan
lukdan  •  13 Iunie 2020, 03:20
Postat de 22cea pe 13 Iunie 2020, 03:05

Incult-o :)))

Nu a fost si el vocativ.... dar ca este inculta incultelor peste incultul fatalau, are dreptate! Ganea stie de ce:))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează