FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Transfer surpriză al campioanei » L'Equipe anunţă: "Steaua vrea un atacant din Ligue 1"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 18:05

Steaua i-a adus deja pe Pintilii, Bourceanu și Momcilovici, dar patronul Gigi Becali vrea să continue campania de achziții.

Roș-albaștrii caută un atacant, iar ziarul L'Equipe scrie că Steaua este interesată de atacantul sîrb Goran Karanovici, de la Angers, formație din prima ligă franceză.

Francezii scriu că Steaua se va lupta pentru semnătura sîrbului cu mai multe formații din Elveția, jucătorul fiind pus pe lista de transferuri.

Karanovici, care poate juca și ca mijlocaș stînga, este cotat la 800.000 de euro, iar în acest sezon a jucat 11 meciuri, fără să marcheze vreun gol.

De-a lungul carierei, Karanovici a mai jucat la FC Luzern, FC Wohlen, SC Kriens și Servette.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
sakamoto
sakamoto  •  13 Ianuarie 2016, 10:07

Fcsb, fcsp, fcsb...la nesfirsit! Nu v-ati saturat stimati tovarasi si pretini? Cit dureaza?

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  13 Ianuarie 2016, 03:15
Postat de unico_biancorossi pe 12 Ianuarie 2016, 21:25

una din... vechile cunostinte. ma rog.)

:) :) CE FACI AMIGO IL ACUZI PE NASU DE PORCARII ? GRIJA MARE TE LASA IN PREAJMA NUNTII FARA PALINCA

saviola2_8
saviola2_8  •  12 Ianuarie 2016, 22:56
Postat de unico_biancorossi pe 12 Ianuarie 2016, 21:04

ps - am avut 3 nickuri mari si late ever. toate cu 2 S. biancorossi, ave_bianco, si asta. evident ca au 2 de s. prostalaul asta nu putea folosi acelasi nick, asa ca are unul cu 1 singur s, sau unul cu doi de c . nu ma intreba ce e in capul lui, eu nu detectez decat ghiveci stricat.

??? cristi te-ai ticnit si tu? cand si pe cine am clonat eu vreodata??? aveam pretentii din partea ta amigo, eu nu am astfel de ocupatii, mai mult in ultimii 2 ani eu am intrat sporadic, nu-mi pasa de nimicurile care posteaza aici sau ce se discuta intre `clonele` de pe aici dar e urat din partea ta ca ma acuzi de asa ceva, eu te-am considerat prietenul meu fara nicio caterinca.:(

Vezi toate comentariile (48)
Comentează