FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Transferul care ar putea garanta prezenţa în grupele Ligii Campionilor: "Ar fi perfect pentru Steaua”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 21:59

Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre cel mai important nume de pe lista de transferuri a campioanei României.
Hamza Younes este liber de contract, după ce Botev Plovdiv i-a reziliat contractul pentru că nu îl mai putea plăti din cauza problemelor financiare.

"Hamza ar fi cel mai bun jucător pentru Steaua. Noi am încercat să-l aducem de cîteva ori, dar n-am reuşit. Dacă se poate realiza, atunci Steaua ar trebui să-l aducă.

Poate ajuta echipa şi se potriveşte pe stilul de joc. Nu cred că e o problemă pentru Steaua să îi plătească lui Hamza salariul de la Botev Plovdiv", a spus  Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

300.000 de euro pe an este salariul lui Hamza în Bulgaria

43 de goluri a marcat tunisianul în ultimele 3 sezoane pentru Petrolul şi Botev

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  08 Iulie 2014, 08:51

Hamza,numarul 9 ideal pentru noi!

xhthu
xhthu  •  08 Iulie 2014, 01:03
Postat de valiza.epo pe 07 Iulie 2014, 22:03

Asa s-a spus si cand, fiind in Liga a treia, Arpi a zis ca in 5 ani va juca in Liga Campionilor! S-a spus ca e nebun! Acum CFR Cluj e pe baze mai solide si nu se poate stii ce va fi in viitor. Retrogradeaza 6 echipe... caprele se vor gandi de doua ori inainte de a lua pozitia preferata de Becali... Om vedea.

si porcea cand era la dinamo a zis sa-i lasam sa se pregateasca de champions league ,daca a avut steaua coeficient pentru loc direct in CL sa -i dea lui partkany si sa-i iasa prevestirea acum tre sa ii balesti flocoasa din admiratie ?de ce n-a previzionat ca cfr o sa fie prima echipa ajunsa campioana cu mai multe boxe decat suporteri daca era tare ?

dtdr
dtdr  •  07 Iulie 2014, 23:25

Nu exista astfel de transfer !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează