FOTBAL  »  Superliga  »  ACHIZITIE

"Transferul la Gloria e un pas important"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

Sub comanda secunzilor Vasile Mănăilă, Vasile Lazăr şi Silviu Lung, lotul Gloriei Buzau a efectuat joi după-amiază primul antrenament de la revenirea din Antalya. Antrenamentul a constat în cîteva exerciţii de stretching şi o alergare uşoară, la el participînd şi cele două noutăţi, atacantul Alin Vigariu (27 ani), liber de contract şi fundaşul stînga moldovean Ghenadie Ochincă (foto, 23 de ani), de la Dacia Chişinău. Dacă ex-craioveanul a preferat să nu vorbescă prea mult, Ghena s-a arătat încîntat de venirea la Gloria. "Visez să joc la o echipă mare din Europa. Am făcut un pas important, venind într-un campionat mult mai puternic decît cel al Moldovei. Sper să-mi ajut noua echipă să-şi îndeplinească obiectivul", a declarat pentru gsp.ro fotbalistul moldovean, care poate evolua la fel de bine şi ca mijlocaş stînga. Ochincă va semna zilele următoare un contract valabil pe 5 ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  15 Februarie 2008, 10:47

cel din poza nu e Ochinca ci Gavriloaie!

 •  14 Februarie 2008, 21:49

gloria buzau copii :P

 •  14 Februarie 2008, 19:03

de gloria Buzau, nu vedeti ca antrenor cu portarii e Lung.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează