FOTBAL  »  Superliga  »  TURCIA

Șumudică anunță că transferul lui Alibec la Gaziantep a căzut: „Deja am luat atacant!”

Marius Șumudică afirmă că sunt șanse minime ca Denis Alibec (29 de ani) să mai ajungă la Gaziantep.
Marius Șumudică afirmă că sunt șanse minime ca Denis Alibec (29 de ani) să mai ajungă la Gaziantep.

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 18:39 / Actualizat marti, 25 august 2020 18:58

Marius Șumudică afirmă că sunt șanse minime ca Denis Alibec (29 de ani) să mai ajungă la Gaziantep. 

Denis Alibec vrea cu disperare să plece de de la Astra, după cum a declarat la finalul eșecului suferit cu FCSB, scor 0-3. Salvarea lui putea veni din Turcia, de la Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică. Antrenorul român spune că afacerea a căzut din cauza pretențiilor financiare mari ale giurgiuvenilor.

Șumudică: „Șansele sunt minime!”

„Clubul nostru și-l dorea foarte mult, dar e sub contract cu Astra. Din câte știu eu, lucrurile sunt complicate. Am făcut o ofertă oficială către clubul Astra, în care se specificau datele de transfer: 600.000 de euro + 30% din următorul transfer, în următorii 3 ani. Cred că era stipulat și salariul jucătorului pe cei 3 ani. Am înțeles că nu a fost agreat de domnul Niculae și s-a oprit tot. 

Cred că joi va veni un alt atacant. Deja am luat un vârf de la Gremio, pe Andre de Souza. Ori se va ajunge din nou la împrumutul lui Kayode, ori mai am 3-4 jucători pe listă. În seara asta mă voi decide. Șansele sunt minime în momentul de față. Astra cere un milion, nu știu exact. Nu putem oferi atât”, a declarat Șumudică la Liga Digisport.

Atacantul transferat de Marius Șumudică este Andre Ribeiro de Souza, de la Gremio, din prima ligă a Braziliei. Vârful de 29 de ani este cota la 1,6 milioane de euro pe transfermarkt. 

83de goluri are Andre de Souza în 296 de meciuri jucate în carieră

Șumudică anunță că transferul lui Alibec la Gaziantep a căzut: „Deja am luat atacant!”
Andre de Souza, în stânga imaginii

Nici CFR Cluj nu-l mai vrea

CFR Cluj a oferit un milion de euro pentru Alibec, însă între timp campioana s-a reorientat și l-a adus pe slovacul Jakub Vojtus (26 de ani), ultima oară la Academica Clinceni. 

Citește și alte știri despre Astra: 

EXCLUSIV CFR Cluj, ofertă pentru Alibec: „Domnule Niculae, lasă-l să plece!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  26 August 2020, 07:41

N-a fost nici o ofertă de un milion că-l făceau pachet și-l trimiteau paravion....Atunci când toți de pe aci,spuneați că CFR dă un milion,Dan Petrescu zicea foarte clar că ei "nu au bani"...Dinamo Zagreb vinde de 20 de milioane,marea campioană cfr nu cumpără de 300 de mii....Hai să fim serioși și să ne vedem lungul nasului, că suntem și la fotbal ca la autostrăzi în Europa,adică ZERO. ..

10205370230483660
Che FeRe  •  25 August 2020, 21:43
Postat de Virgil Ciulea pe 25 August 2020, 20:24

nu il va lua nimeni...........poate pe aici pe la noi...........cineva

Da, Voluntariul sau Clinceniul in iarna gratis. Tocmai au avut oferta de 1 mil pe el din Liga 1 si nu l-au dat. Super afacere.

10205370230483660
Che FeRe  •  25 August 2020, 21:42

Sa ai oferta pentru el de 1 milion de euro din campionatul romanesc si sa nu il dai, trebuie sa fii total idiot. Daca si asta e patron, eu sunt Bill Gates. Nici cu staful si colaboratorii nu mi-e rusine. Ramane si amaratul asta de caruta iar, nu joaca nimic pana in iarna si nu il mai ia nimeni nici gratis. Modelul patronului roman. Infatuat, orgolios, nepriceput, dar ***st gramada.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează