FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Transferuri din fotbalul international

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

MERCATO
- LOBONT nu mai e un obiectiv pentru Benfica. Lusitanii l-au luat pe portarul german Hans-Jorg Butt, sezonul trecut la Leverkusen.

- REAL s-a lansat pe pista Ivan de la Pena (Espanol), dupa ce a ratat transferurile lui Cesc Fabregas (Arsenal) si Kaka (Milan). Coordonatorul lui Espanol, 31 de ani, e cerut expres de noul antrenor, Bernd Schuster.

- LIVERPOOL i-a oferit Romei 23 de milioane de euro pentru Alessandro Mancini. Impresarul brazilianului vrea sa discute prelungirea contractului si dublarea salariului actual de 1,4 milioane de euro anual.

- FENERBAHCE ii ofera atacantului german Kuranyi un contract pe 4 ani si un salariu de 10 milioane de euro pe sezon. Oferta pentru Schalke e de 15 milioane.

- GALATASARAY il vrea de la Real pe Baptista. Brazilianul a fost imprumutat sezonul trecut la Arsenal. Emerson, dorit de Milan, va ramine insa pe "Bernabeu". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează