FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Traore: "Nu mai vreau la CFR! Nici pentru Champions League, nici pentru nimic!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

Atacantul a ajuns ieri la Cluj, dar a anunţat că nu mai vrea să joace pentru "vişinii".

Lacina Traore (19 ani) a declarat ieri că nimic nu îl mai poate convinge să rămînă la Cluj. Ivorianul a venit din vacanţă şi a mărturisit că vrea să plece cu orice preţ în această vară.

"Nu vreau să mai rămîn nici măcar un an. Nici pentru Champions League, nici pentru nimic. Dar ce, o să-mi petrec toată viaţa aici, la CFR?", a spus, extrem de pornit, internaţionalul ivorian.

Traore şi-a desemnat şi înlocuitorii. "CFR se va descurca şi fără mine în Liga Campionilor. Sînt aici Bud, Kone, Ruiz, deci nu e nici o problemă. Vreau să plec", a mai spus atacantul poreclit "Dumbo".

Traore a fost monitorizat de mai multe cluburi în returul campionatului trecut. Arsenal, Napoli, Udinese, Lazio, Rennes, Galatasaray şi Hamburg au fost cluburile interesate de jucătorul convocat recent, la reprezentativa elefanţilor, de Sven-Goran Eriksson.

"Vreau să plec, doar nu o să-mi petrec toată viaţa la Cluj"
Lacina Traore, atacant CFR Cluj

6 goluri a marcat Traore în campionatul trecut

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
cfr.istul
cfr.istul  •  26 Iunie 2010, 08:48

Ai fost la Cluj, totdd? N-ar strica să arunci o privire, inclusiv mai spre periferie.

cfr.istul
cfr.istul  •  26 Iunie 2010, 08:42

Pentru totdd: Nici nu poți să pronunți în aceeași zi postările voastre la adresa noastră față de ale noastre la adresa voastră. Ca să nu mai vorbim de comportamentul vostru huliganic, agresiv și bătăuș cu ocazia meciurilor oriunde ar fi ele. Iar orașul vostru e mai mare de 9 ori ca al nostru ca și populație, dar ca civilizație e mult în urma noastră. Uită-te numai la grămezile de gunoi care împînzesc orașul vostru mai spre periferie, ca să-ți faci o idee. Ai fost la C

totdd
totdd  •  24 Iunie 2010, 19:12

Ai inceput cu "explica-ne tu cum e cu civilizatia la STANA! Daca esti asa civilizat, respecta-l pe cel cu care incerci sa dialoghezi pe net ! Am spus doar ca cei care il fac pe Traore in toate felurile acum, sunt niste t\\ara\ni semianalfabeti.....si oameni de o calitate indoielnica! Tu ce parere ai de cei ce il jignesc pe Traore ?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează