FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI, 21:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Trei transferuri bifate în ziua meciului FCSB-FC Botoșani » Unul dintre jucători a evoluat în naționala Italiei

Diego Fabbrini (albastru) // Foto: Guliver/GettyImages
Diego Fabbrini (albastru) // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 15:02

FC Botoșani își dorește să ajungă în play-off-ul Ligii 1 și astăzi a reușit să convingă trei jucători importanți să vină în Moldova. FC Botoșani va juca disearăm în deplasare cu FCSB, de la ora 21:30.

Primul a fost Cristian Bărbuț, de la CSU Craiova, despre care TV Digi Sport scrie că s-a înțeles cu FC Botoșani. Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, susține că s-a mai înțeles cu alți doi jucători.

"Mai vin doi jucători. Este vorba de italianul Fabrini şi un francez. Ambii sunt jucători ofensivi, de bandă sau al doilea vârf. Sper să fie ok. Mai aveam nevoie de doi jucători şi poate în pauza asta reuşesc să se integreze.

În seara asta vom evolua cu ce avem. Sper să facă un meci bun, pentru că e prima dată când văd în direct un meci cu Steaua, în deplasare", a spus Valeriu Iftime, potrivit ProSport.

Diego Fabbrini (28 de ani) poate juca aripă și are o selecție în naționala Italei. Acesta a jucat pentru Empoli, Palermo, Watford, Birmingham, Middlesbrough și Real Oviedo. Italianul ajunge la FC Botoșani din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Birmingham.

Celălalt jucător despre care vorbește Iftime este francezul Lossemi Karaboue (30 de ani), care are 106 meciuri în Ligue 1, fiind un produs al lui Lyon. Ivorianul poate juca mijlocaș de bandă.

Citește și: Becali îl avertizează pe ultimul jucător venit la FCSB: "Asta vreau! Dacă nu, transfer pe altcineva!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
1917554465234186
Silviu Nick  •  02 Septembrie 2018, 21:26

Dați bă ştiri adevărate. Informați cititorii că Bărbuț nu merge la Botoșani. Rămâne la Craiova.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Septembrie 2018, 19:40

Azi doar nu crede cineva că Botoșani va juca cu fcsb altfel ca de obicei ? Botoșaniul e acum cu fcsb cum era Pandurii acum câțiva ani , adică....știți voi !!!

digei
digei  •  02 Septembrie 2018, 19:36

un meci de interes ZERO...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează