FOTBAL  »  LIGA 1  »  SUPERCUPA

Tribune goale la Supercupa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2007 00:00

Chiar daca biletele nu au fost scumpe, cele de la peluze costind doar 5 RON, ieri se vindusera doar 6000 de tichete. Casele sint deschise si azi, la Giulesti si Dinamo, pina la ora 12:00, iar la Lia Manoliu pina la inceperea partidei. In tribune nu se preconizeaza sa fie mai mult de 10.000 de suporteri. Un motiv ar putea fi si temperatura ridicata, care conform INMH va fi de 34 de grade Celsius la inceperea partidei si va scadea la 32 de grade in finalul meciului.

MEDIA
Start fotbal!
Antena 1 reincepe sezonul transmisiunilor azi, de la 20:45, cu Supercupa Romaniei. Programul pe care televiziunea l-a pregatit va incepe cu meciul Dinamo - Rapid, al carui comentariu va fi asigurat de Andrei Vochin si Adrian Cheltuitoru. Transmisia va fi realizata cu ajutorul a 10 camere amplasate pe stadion. La finalul meciului, telespectatorii vor putea urmari interviuri din ambele tabere si festivitatea de inminare a trofeului. (Cristi Scutariu)

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează