FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI 5-2

Trică pune la zid echipa Iașiului, după umilința cu Viitorul: "Este o rușine!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 19:57

Eugen Trică, antrenorul secund de la Poli Iași, a stat pe banca tehnică în lipsa lui Flavius Stoican, suspendat, iar la finalul partidei cu Viitorul (2-5) a criticat dur prestația fotbaliștilor ieșeni.

"Ne este rușine de acest joc, sper să-l uităm cât mai repede. Eu nu dau vina pe absențe, n-am avem nicio scuză. Dacă vom continua așa, nu avem nicio șansă la play-off.

Noi, de pe margine, nu avem ce face. Flavius putea să le dea câteva indicații, dar mai multe nu putea face. Am fost foarte, foarte, foarte slabi!", a declarat Trică la TV Telekom Sport.

Înaintea acestei runde, Poli Iași era la un punct în spatele lui Dinamo și la două de ACS Poli, prima echipă aflată pe loc de play-off, însă cu victoria de astăzi Viitorul a urcat pe locul 7, la două puncte în fața lui Poli Iași. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează