FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFRMANIA.RO

Trică: "«U» nu va încurca Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Eugen Trică e convins că Steaua va eşua la Craiova, dar nu se va încurca cu Universitatea Cluj. "«U» Cluj nu va încurca pe Steaua, dar sînt sigur că oltenii mei o vor face", a declarat Trică conform cfrmania.ro. Decarul îşi doreşte să învingă miercuri în semifinalele Cupei României: "Trebuie să cîştigăm meciul cu Dacia. Dacă tot am ajuns pînă aici e normal să ne dorim şi acest trofeu".

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (58)
 •  14 Aprilie 2008, 23:27

nu va invatat mamica voastra altceva decat sa injurati si sa sugeti pulica?

 •  14 Aprilie 2008, 22:17

d-le trica aveti la cfr jucatori de mare valoare,aveti antrenor bun,dar nu de mare valoare,toti antrnorii care au jucat fotbal la dinamo nu pot sa impuna un joc foarte bun fara ajutorul arbitrilor,in cupele europene va faceti de ras cu andone,aduceti-l pe boloni.succes!

 •  14 Aprilie 2008, 21:32

sunt oltean...si imi este sila dc ai ajuns...ne faci de ras..te au schimbat banii ungurilor...dak eram in locul lui Marius Lacatus te snopeam in bataie....n ai valoare nici cat unghia de la degetul mic a simbolului stelei...Forza Steaua

Vezi toate comentariile (58)
Comentează