FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO 1-0

Tudor Chirilă sare în apărarea fratelui » A făcut o captură de pe ecranul TV și a ripostat

Tudor Chirilă își apără fratele
Tudor Chirilă își apără fratele

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 09:55 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 11:00

Tudor Chirilă (47 de ani), fratele mai mic al lui Ionuț Chirilă (55 de ani), i-a luat apărarea fostului antrenor de la Academica Clinceni, după victoria obținută aseară de ilfoveni în fața lui Dinamo, scor 1-0.

„A plecat Chirilă, a venit victoria!”, a titrat unul dintre posturile deținătoare ale drepturilor TV pentru Liga 1, lucru care l-a deranjat pe Tudor Chirilă. Artistul a replicat pe rețelele de socializare.

Tudor Chirilă, nemulțumit de burtierele televiziunilor de sport

„Ca și cum munca de 2 luni a unui antrenor poate fi ștearsă cu buretele. Normal, când echipa câștigă e meritul jucătorilor, când pierde e vina antrenorului. Deci, Ionuț Chirilă a fost demis acum două zile și Academica a înviat. Mă rog, cine sunt eu să-mi dau cu părerea?”, a scris fratele lui Ionuț Chirilă.

Tudor Chirilă a vorbit și despre situația de la Dinamo și afirmă că „îi pare rău pentru situația de la club”.

„În altă ordine de idei îmi pare rău pentru Dinamo, e echipa cu care am crescut, echipa pe care am văzut-o învingând Liverpool și Hamburger SportVerein. Fotbalul românesc e conectat la aparate. 

PS. Memoria îmi joacă feste Dinamo a pierdut cu Liverpool, am fost pe stadion atunci în ploaia aia torențială”, a încheiat actorul.

Ce a făcut Ionuț Chirilă înainte de meciul cu Dinamo: antrenorul a fost fotografiat în București + surpriză pe foaia de meci
clinceni - dinamo
Ce a făcut Ionuț Chirilă înainte de meciul cu Dinamo: antrenorul a fost fotografiat în București + surpriză pe foaia de meci

Ionuț Chirilă, după Clinceni - Dinamo: „Jucătorii mi-au dedicat victoria!”

Ionuț Chirilă, antrenorul din acte al lui Academica Clinceni trecut însă pe linie moartă de conducere, a intrat în direct la finalul partidei de la Giurgiu.

Eu consider că mi s-a interzis abuziv să fiu lângă echipa mea azi. Îmi felicit jucătorii. Le-am transmis tuturor. Sunt unii fotbaliști care mi-au dedicat victoria. Îl felicit și pe John Ene. 

Am spus că vor veni rezultatele. Trebuia puțină răbdare doar. Eu sunt antrenorul Clinceniului. Am un document care mă asigură de acest lucru până pe 15 decembrie. Apoi, vom discuta”, a declarat Ionuț Chirilă în emisiunea „Digi Sport Special”.

Citește și:

Ionuț Chirilă nu dă înapoi: „Jucătorii mi-au dedicat victoria! Dinamo, în cel mai prost moment din istorie”

Acord cu Neluțu Varga! Dan Petrescu scapă de clauza de 400.000 de euro, pentru a putea prelua „naționala”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
540851399424237
Adrian Panin  •  05 Decembrie 2021, 23:42

O nulitate si un *** acest personaj. Peste tot pe unde a antrenat a avut numai esecuri si a dat dovada de caracter infect. Mai ales la Arad. Iar fratiorul care-l apara un *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117408933961919
Stan Saitan  •  05 Decembrie 2021, 21:57

un antrenor poate sa piarda intentionat un meci bagand in teren jucatori obositi sau bonlavi, sau aflati in conflict cu clubul sau ptr ca nu vrea el sa bage pe cei aflati in varf de forma. da, un antrenor poate sa nu conteze daca dovedeste rea vointa sau are interese ascunse. i. chirila trebuie sa arate ca a fost demis abuziv si nu ptr activitatea profesionala.

francescoli1974
francescoli1974  •  05 Decembrie 2021, 17:37
Postat de roaitavasile pe 05 Decembrie 2021, 03:47

Omu' trebuie să-și dea cu părerea, în orice domeniu. El le știe pe toate, mai bine...

Nu e singurul care le știe pe toate,sunt foarte mulți in această țară,nu are rost să dau exemple,sunt zilnic la TV sau online.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează