FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CHIAJNA 1-0

Tună şi fulgeră » Marius Şumudică a făcut scandal după înfrîngerea cu Astra: "N-am mai văzut în viaţa mea aşa ceva!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 aprilie 2014 19:28

Marius Şumudică a criticat dur arbitrajul lui Lucian Rusandu, la finalul partidei Astra - Concordia 1-0, dar s-a luat şi de jucătorii săi.Antrenorul Chiajnei se plînge de maniera de arbitraj a lui Rusandu şi spune că etapa viitoare va apela la cîţiva juniori, pentru că are mulţi jucători suspendaţi.

"Un meci pe care l-am pierdut noi... o greşeală extraordinară, noi i-am ajutat. Avem nu ştiu cîte situaţii de a marca, intrăm în careu şi nu putem să rezolvăm 1 contra 1. N-am văzut în viaţa mea echipa de pe locul doi să tragă de timp atîta. Jucătorii mei au luat destule cartonaşe galbene încît la Braşov să mergem probabil cu cîţiva juniori. Aşa manieră, ce a avut domnul Rusandu nu am văzut în viaţa mea. Să arbitrezi numai într-o parte... În prima repriză a fost henţ clar, a fost fault la Welington.

Le-a lăsat nesancţionate. Nu pot să trec peste asta, pentru că este munca mea de o săptămînă. În primul rînd este vina echipei mele, dar echipa de pe locul doi nu are nevoie de ajutorul domnului Rusandu. Îi arată tuşierul de două ori faulturi şi lasă jocul să continue... La ceea ce s-a jucat astăzi nu meritam să pierdem. Consider că în a doua repriză am controlat jocul, iar ei tot ce au făcut a fost să tragă de timp", a spus Şumudică la Digi Sport.

VIDEO Golul lui Denis Alibec îi apropie pe giurgiuveni la 6 puncte de Steaua » Astra - Chiajna 1-0

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
plesan
plesan  •  13 Aprilie 2014, 11:46

Sumudica asta are si el cateodata dreptate..se pare ca mai sunt femei in liga 1..adica Astra Giurgiu..Karma nu o sa stea degeaba..au 3 meciuri grele astralii..cu Cfr,cu Dinamo ..cu Vaslui..sa ii vedem atuncea ;) FCSB

plischi
plischi  •  13 Aprilie 2014, 07:42

nu poti decat sa-ti stergi lacrimile dupa ce ai ras copios citind ce scoate sumi prin papagal...

bridge_too_far
bridge_too_far  •  13 Aprilie 2014, 04:04

Wow ! Au castigat si taranoii din Prahova un meci .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează