FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 1-0

Turcu: "Între Dinamo şi Poli, Dinamo e cel mai periculos adversar pentru noi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2009 00:00

Vasile Turcu, acţionarul dinamovist, crede că cel mai periculos adversar al echipei sale este chiar echipa sa.

"Între Urziceni şi Poli, Dinamo e mai periculoasă pentru noi. Sînt meciuri de 6 puncte, aici se vede valoarea jucătorilor. Poate fizic nu am stat foarte bine, dar psihic i-am dominat. Dacă făceam un pas greşit azi, puteam spune adio la titlu", a spus Vasile Turcu la Fanatik Show la otv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
 •  03 Mai 2009, 00:43

Piticu porno........

 •  03 Mai 2009, 00:43

pai asa e, doar dinamo e singurul adversar.pai am dat cupa in schimbul campionatului, asa ca veniti in groapa sa luati de la 3 in sus...sa va dea puntele si inca 3 in plus pt pomana, ca azi ati luat pomana 2 puncte.poate va dam si noi de pomana 4-5 goluri...hahaha

 •  03 Mai 2009, 00:40

cum sa spui ca ai dominat psihic?poate nu ai stat bine fizic si ai dominat tactic ,dar psihic .......nu incerca sa-i scoti, au fost la pamant.......

Vezi toate comentariile (15)
Comentează