FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANATHINAIKOS 0-1

Turcu: "Rus e adus de Marius Vizer, poate Bonetti are o obligaţie, nişte poliţe de plătit" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2009 00:00

Turcu a precizat că persoanele din conducerea lui Dinamo sunt prea tolerante cu Bonetti.

"Românii sunt prea îngăduitori, nu vreau să devin prea naţionalist acum, dar dacă un antrenor român în Italia se afla în situaţia lui Bonetti, cât rezista el acolo? Era imediat pe făraş, era dat afară imediat, românii sunt aruncaţi afară ca o măsea stricată. Oricum, nu o să mai stau de vorbă cu Bonetti niciodată, pentru că m-a jignit şi de atunci nu am mai intrat la vestiar, nu am mai vorbit cu jucătorii".

Acţionarul a vorbit şi despre erorile pe care crede că le-a comis Dario Bonetti în meciul cu Panathinaikos: "Aseară îi puteam învinge pe greci, s-a văzut că lor le-a fost frică de noi, dar cu cine să-i baţi? Nu se poate să joci cu trei mijlocaşi defensivi, Bonetti să se ducă unde vrea el.

Dacă a văzut că Adrian Cristea nu mergea, trebuia dublat cumva, iar ca să scoţi un jucător de creaţie (Boştină) şi să-l bagi pe Rus... N-am nimic cu Rus ăsta, dar Rus a fost adus tot de Bonetti şi Marius Vizer şi, probabil că are obligaţie, o avea omul de plătit nişte poliţe şi asta e".

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
 •  02 Octombrie 2009, 23:29

prostul familiei ... o echipa se face intr-un an doi iar omul asta incepuse ceva frumos cu rebuturile voastre de 35 de ani ... la slovan a jucat cu echipa a doua si a maturat cu cehii pe jos, are o idee despre joc dar pana nu ruleaza toti jucatorii in mai multe meciuri in mai multe stiluri de joc nu are cum sa-si dea seama care e formula ideala ... analfabetule

 •  02 Octombrie 2009, 21:01

cine este Turcu ? Un mare o

ronaldo666
ronaldo666  •  02 Octombrie 2009, 17:49

turcule u oricum nu aveai nimik de spus la dinamo :)) borcea e sefu akolo u erai un mascarici

Vezi toate comentariile (14)
Comentează