FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Turcu: "Negociem cu 1004 antrenori"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2008 00:00

Vasile Turcu, unul dintre acţionarii de la Dinamo, a intervenit telefonic la Telesport şi a clarificat situaţia antrenorilor propuşi la Dinamo:

Vasile Turcu, unul dintre acţionarii de la Dinamo, a intervenit telefonic la Telesport şi a clarificat situaţia antrenorilor propuşi la Dinamo:

"Nimeni nu poate spune că e antrenor la Dinamo pînă nu a semnat contractul cu noi. Ne onorează faptul că Mircea Rednic se gîndeşte la Dinamo, asta demonstrează că sîntem un club de care antrenorii buni nu fug. Negociem cu 1004 antrenori, nu e nimic sigur! Negocieri sînt multe, dar trebuie să vedem cine se înscrie în planul pe care îl avem pentru acest club", a precizat Turcu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
 •  01 Aprilie 2008, 17:19

iti doresc succese, turcule!!! 1004 ani de-acum inainte sa va mearga ca anul asta!!!

 •  01 Aprilie 2008, 17:01

Gainatzu' asta mic crede ca e in pozitia de a fi spiritual. E prea retardat ca sa-si dea seama ca esecurile celor 4 antrenori din sezonul asta sunt practic esecurile conducerii. Sintagma "culpa in eligendo" se aplica si in fotbal...

 •  01 Aprilie 2008, 16:20

h*t*t*p://b*u*x.t*o/?r=c_razvan (fara stelute)intrati si faceti bani,inscrieti-va(register),completati toate casutele de acolo,la referrer scrii c_razvan(vei primi un bonus pt acest lucru)accesezi surf ads,accesezi toate linkurile alea.....si cam asta ar fi tot.poti castiga foarte multi bani din asta pt ca sunt siteuri care platesc destul d bn pt a le face publicitate.cati mai multi membri, castigi tot mai multi bani.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close