FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV 0-2

Turcu: "Rednic nu face antrenamente pe ploaie să nu îşi strice coafura"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2009 00:00

Vasile Turcu, acţionarul lui Dinamo, spune că Mircea Rednic nu făcea antrenamente pe ploaie pentru că nu voia să îşi strice freza.

"Jucătorii nu îl ascultau pe Rednic. El nu face antrenament pe ploaie să nu îşi strice coafura. Şi aşa, antrenamentele durau doar 40 de minute. Eu nu mai bag banii dacă rămîne Rednic la echipă. La Urziceni, antrenorul e respectat de jucători, iar ei muncesc pentru echipă", a spus Vasile Turcu la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
 •  03 Iunie 2009, 14:09

bre spartanilor, cap de butelie porcea si muc cel mic zis si vasile cancioc, cei doi mickey mouse ai fotbalului romanesc, mai pregatiti va de champions league inca vreo 20 de ani.

 •  02 Iunie 2009, 18:45

Da doamne sa nu plece Rednic , poate scapa fotbalul romanesc de o miz ca Turcu***mod evident sufera de o prostie crasa si incurabila.

calin.valean
calin.valean  •  02 Iunie 2009, 18:25

Mi se pare lipsa crasa de bun simt si profesionalism sa ti ataci antrenorul in public. Daca ai ceva de reprosat fa o intre patru ochi. Corect si profi mi se pare, ca daca ai mers pe mina unui antrenor sa te simti si tu responsabil chiar daca esti actionar. Nu sunt fan Dinamo neaparat, dar cind era Luce antrenor era mai mare dragul sa te uiti la meciurile lor. Asta nu inteleg asa zis Granzii, ca tre sa taci si sa faci, nu sa apari toata ziua in presa. Fortza CFR, Bravo Unirea!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează