FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Turcu: "Statuia lui Patzaichin e de vină că am pierdut titlul, nu Rednic" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2009 00:00

Vasile Turcu, acţionarul dinamovist, a ironizat declaraţiile oficialilor roş-albi care i-au luat apărarea lui Mircea Rednic după ratarea titlului în sezonul recent încheiat.

"Am văzut şi eu declaraţiile unora dintre conducători care spun că nu Rednic e vinovat, ci Dinamo. Am stat şi eu şi am făcut o analiză atentă şi am ajuns la concluzia că statuia lui Patzaichin e de vină fiindcă am pierdut titlul, nu Rednic.

Mi-am dat seama că aşa e şi nu cred că domnul Rednic are vreo vină pentru cele întâmplate", a spus ironic Vasile Turcu.

Sursă: NewsIn

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (8)
polomarco15
polomarco15  •  15 Iunie 2009, 15:43

Turcu imi pare din ce in ce mai simpatic ... bravo lui omul asta capata un simt al umorului pe zi ce trece din ce in ce mai bun .

 •  15 Iunie 2009, 14:46

Turcule, ori esti prost ori esti tampit. Nu cumva dumneata si domnul Borcea ati stricat atmosfera la echipa ? Cine a facut circ tot campionatul pe la televiziuni ? Cine se ducea cu" vitamine" pri vestiar ? Cine suna pe jucatori si facea bisericute in spatele antrenorului ? Cine este incompetent si neprofesionist nea Turcule ? Luati-va bagajele si lasati-ne dreac in pace !

 •  15 Iunie 2009, 13:58

O chestie interesanta! - Omer si Ghervan au o strategie!? ...Nu daţi în Irimescu! Egalul era cel mai bun rezultat posibil cu Muntenegru, dacă Suedia câştiga - un articol interesant pe eurohandbal romania.Mai avem sanse pentru calificare la CE Austria 2010! si inca mai mari! asa mici cum erau ele acum au devenit mai bune, chiar daca am pierdut cu Muntenegru!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează