FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Turcu: "Ştiam că Negoiţă nu are bani. Dacă vine cineva cu un proiect, îi cedez acţiunile gratis"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2008 00:00

Acţionarul dinamovist, Vasile Turcu, spune că l-a testat pe domnul Negoiţă atunci cînd a vrut să îi vîndă acţiunile, ştiind că acesta nu are banii pentru a investi la Dinamo.

"Am contribuit şi eu la 3 titluri, 4 cupe şi o ieşire în primăvara europeană. Eu am băgat mulţi bani în acest club pentru că îl iubesc. Cînd am văzut că domnul Negoiţă vrea să investească, am vrut să îi dau o şansă. În momentul în care nu o să mai pot o să spun.

L-am încercat pe domnul Negoiţă, ştiam că el nu avea bani să vină la Dinamo. Îi puneam nişte condinţii, dacă nu îi mergea la Dinamo, îi cumpăram înapoi acţiunile. Chiar dacă nu o să mai fiu acţionar, o să fiu sponsor pentru că iubesc acest club.

Dacă vine cineva cu un proiect să investească, îi cedez acţiunile gratuit. Îmi pare rău că am ieşit aşa în faţă, ar trebui să iasă jucătorii şi antrenorii", a spus Turcu la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  07 Iunie 2009, 22:20

DACA IUBESTI CLUBUL NU MAI DA DEACLARATII SA IESI IN FATZA! DINAMO NU POATE IESI DIN MOCIRLA CU ATATIA ACTIONARI! SUNTETI PREA MULTI ACOLO - FIECARE CU INTERESELE LUI! ASTA AR TREB SA VA PUNA PE GANDURI DACA IUBITI DINAMO

 •  13 Decembrie 2008, 03:17

Nu pot sa sufar aceasta persoana :| Pleaca inputitule de la Dinamo, si tu si Porcea ! Ce bine ar fi fara voi la Dinamo 8-> vise.. Mie personal mi-ar place ca nenorocitii astia sa-si vanda actiunile, si sa vina un investitor strain la Dinamo, un magnat rus de exemplu, cu zeci de milioane de euro, sa bage bani in club si stadion, sa cumpere jucatori mai scumpi.. asta chiar daca nu ar fi "dinamovist" ca astia doi :-@ =)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează