FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Turcu: "Terminăm meciul în minutul 70, nu mai am nevoie de emoţii" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu spune că va continua să investească masiv la club dacă gruparea din Ştefan cel Mare îşi va atinge obiectivele impuse de conducere şi se declară optimist înaintea derby-ului cu Steaua de mîine.

"Am contribuit cu bani la club, am o înţelegere cu ceilalţi acţionari, iar dacă obiectivele se ating, eu sînt alături de ei. Nu avem nici un trofeu de doi sau trei ani, dacă terminăm pe podium şi luăm Cupa, discutăm de pe alte poziţii.

Ne gîndim la derby-ul cu Steaua, e singurul care contează în momentul de faţă. Nu mai irosim banii, performanţa e cea care se plăteşte. Ne-au ciugulit şi arbitrii, dar maine sînt sigur că învingem. Sper să rezolvăm meciul pînă în minutul 70 şi să stăm liniştiţi pe urmă", a spus Turcu la sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  16 Martie 2010, 21:27

desigur,cum sa aveti emotii,sigur o sa bateti cu 12 - 0 , deja stiti deznodamantul pertidei,ori ati visat un cosmar erotic,ori v-ati ``vorbit cu butoanele`` lui ala slab si cu parul maricel,ala care a jucat mult la dinamo!!

 •  16 Martie 2010, 20:45

D-le Turcu, mergeti dom'le va rog in Austria sau Elvetia pe unde ati mai fost, si faceti va rog si o operatie de marire de creier!!!

 •  16 Martie 2010, 19:56

te jeneaza extensia?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează