FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIA

TVR vă invită la dezbatere: de ce românii nu mai fac sport?

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

TVR îşi propune în această seară de la 21:10 un talk show care va arăte în forma sa cea mai pură, rolul democratic al televiziunii, acela de a media între public şi autorităţi, asigurând primului accesul la discursul politic necosmetizat, iar autorităţilor un canal de acces direct la alegători. Două echipe sunt chemate să se exprime, de pe poziţii antagonice, pe marginea unor teme politico-sociale sau economice impuse.

Invitaţi: Daniel Funeriu ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Mariana Bitang-consilier prezidenţial, Pierre de Hillerin - director general  Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport, Cristian Ţopescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
 •  04 Mai 2010, 01:14
Postat de pe 03 Mai 2010, 23:59

se face sport,dar nu stiti unde sa cautati. mergeti in parcuri dimineata sau dupa ora 6 sa vedeti cati tineri ies la alergat si fac gimnastica. veniti in fiecare zi dupa ora 2 la liceul Elena Cuza :)))) fotbal non-stop. romanii fac sport ;)

Televiziunea si calculatorul au distrus sportul in romania.de ce ne lasam pacaliti de UE...de ce nu introduceti 3 ore de educatie fizica pe saptamana in scoliile din romania... ce cauta oameni politici in fruntea sportului romanesc...nu va mai bateti joc de salariile antrenoriilor si profesorilor din scoli si din cluburiile sportive. prof.educatie fizica ,arbitru si antrenor de judo, cornelius serghie

 •  03 Mai 2010, 23:59

se face sport,dar nu stiti unde sa cautati. mergeti in parcuri dimineata sau dupa ora 6 sa vedeti cati tineri ies la alergat si fac gimnastica. veniti in fiecare zi dupa ora 2 la liceul Elena Cuza :)))) fotbal non-stop. romanii fac sport ;)

 •  03 Mai 2010, 22:33
Postat de pe 03 Mai 2010, 19:20

raspuns scurt: pentru ca nu au unde! raspuns complex: fac o scurta comparatie cu Polonia, tara care a scapat de comunism in acelasi an cu Romania, de exemplu, Cracovia, oras presarat cu istorie, la fiecare colt gasesti un teren de bashet, fotbal, voley sau tenis, tot orasul, dar tot, are pe trotuar pista pentru biciclete, parcurile sunt imense, si ai posibilitatea sa faci de la un gratar si pana la antrenament de performanta. Si sunt o sumedenie de exemple dar nu imi permite spatiul.

din cate am citit din comentariile celorlalti toti au dreptate , nu exista infractructura , si baze sportive si in plus liceul meu se chinuie sa construiasca o sala de sport ca sa jucam handbal si sa facem perfomanta in al doilea rand nu exista ore de sport pentru persoanele cu handicaj usor . De exemplu eu nu auz da joc fotbal in timpul liber ,as vrea sa ma inscriu la un club de fotbal da ma tem ca ceilalti baietii vor rade de mine sau nu -mi vor da o sansa sa joc

Vezi toate comentariile (16)
Comentează