FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-0

VIDEO EXCLUSIV Un fost antrenor al „câinilor” e categoric după barajul cu U Cluj: „Dinamo nu a arătat ca o echipă de Liga 1!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 09:14 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 09:24

Eugen Neagoe, fost antrenor la Dinamo, a vorbit la GSP LIVE după înfrângerea „câinilor”, 0-2 cu U Cluj, în turul barajului de promovare/menținere în Liga 1. 

Tehnicianul de 54 de ani a apreciat jocul prestat de clujeni în prima repriză și spune că Dinamo va avea o misiune dificilă la retur. 

Fostul campion cu Dinamo nu a menajat pe nimeni după 0-2 cu U Cluj: „Jucători plafonați, nu ai cu cine! Am plecat din casă, nu am mai suportat”
U CLUJ - DINAMO 2-0
Fostul campion cu Dinamo nu a menajat pe nimeni după 0-2 cu U Cluj: „Jucători plafonați, nu ai cu cine! Am plecat din casă, nu am mai suportat”

VIDEO Eugen Neagoe, declarații după U Cluj - Dinamo 2-0: „Dinamo are o misiune foarte dificilă”

 „Am spus mai devreme că șansele erau egale. În prima repriză, U Cluj a controlat jocul și a avut o posesie mai bună. Dinamo nu a arătat ca o echipă de Liga 1 în prima repriză. U Cluj putea face 2-0 în prima repriză. În partea a doua, Dinamo a jucat mult mai bine, iar U Cluj nu a mai pus nicio problemă, până la ocazia lui Boiciuc.

Culmea, U Cluj a marcat al doilea gol în 10 oameni. Va fi destul de dificil pentru Dinamo, nu este ușor să pierzi cu acest scor. Cei mai mulți sperau ca Dinamo să câștige, credeau că va fi un joc ușor. Acum, lucrurile s-au complicat mult mai mult. Șansele de a rămâne în prima ligă sunt mult mai mici.

Pentru Dinamo este o situație foarte complicată. Când pierzi cu 0-2, înseamnă că adversarul a jucat mult mai bine. Va fi dificil pentru Dinamo la retur, dar Uhrin îi cunoaște bine pe jucători, lucrează de mult timp cu ei. Știe ce are de făcut, acum cunoaște și adversarul. Nu va fi deloc ușor. Dacă U Cluj va înscrie, va fi imposibil pentru Dinamo. Lui Dinamo nu-i va fi ușor să marcheze”, a spus Eugen Neagoe la GSP LIVE. 

Citește și:

Atac frontal în direct, după dezastrul de la Cluj: „Nu e normal să faci așa ceva! De ce n-ai fost acolo?”

Cornel Dinu a remarcat un singur dinamovist și râde de Filip: „E o blasfemie”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează