FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

U Craiova, prima echipă care vinde abonamente pentru sezonul viitor » Comunicat fastuos al oltenilor: "Să fim în rândurile unor echipe ca Borussia Dortmund sau Real, unde abonamentele sunt pe viață"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 19:07

U Craiova e prima echipă care pune deja în vânzare abonamente pentru sezonul viitor.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al oltenilor, startul vânzării abonamentelor urmând să aibă loc miercuri. Tot mâine va avea loc și o conferință de presă în care oficialii vor oferi mai multe detalii despre abonamente.

"Haideți ca, împreună, să readucem Știința acolo unde îi este locul: în rândurile unor echipe ca Borussia Dortmund, Real Madrid sau Napoli, acolo unde abonamentele nu sunt pe an, ci pe viață. Ba chiar pe mai multe vieți, dacă ne gândim că ele se transmit, mai prețioase decât orice altă moștenire, din tată în fiu", se arată în comunicatul emis de site-ul oficial al oltenilor.

Oltenii s-au lăudat în repetate rânduri că sunt lideri autoritari în Liga 1 în ceea ce privește numărul abonamentelor vândute. Cum mirajul noului "Ion Oblemenco" a fost unul imens, oltenii aveau deja 8.000 de abonați în luna octombrie a anului trecut.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ucv1948
ucv1948  •  23 Mai 2018, 10:42

Trebuie neaparat un portar bun , doi fundasi si un atacant de gura portii

200421857441253
Ion Ciochina  •  22 Mai 2018, 22:07

Strategia clubului este accea de a face performanta! Eu cred ca cei care elaboreaza aceasta strategia pentru urmatorul sezon stiu ce au de facut Am vazut ca se pune accent si pe ppromovarea tinerilor crescuti in cadrul clubului ceea ce este formidabil! Sigur sunt si mititei care isi dau cu parerea...nu merita luati in seama!!!

lionforever
lionforever  •  22 Mai 2018, 21:50

Si voi asazisilor ziariști nu mai publicați clasamente cu media de suporteri dupa ce *** a fost depășită clar sau e priveghi în redacție dupa locul 2.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close