FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Victor Pițurcă nu are milă de jucătorii săi: 3 antrenamente pe zi la mare + Goran Zakaric a primit „cartea verde” și semnează

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 18:24

Victor Pițurcă, antrenorul Craiovei, profită de pauza cauzată de meciurile internaționale și își pune elevii la muncă grea, la mare.

Pițurcă și-a dus jucătorii la Mamaia, unde vor sta de azi până duminică la hotelul Iaki, deținut de Gică Hagi. Decis să îmbunătățească jocul echipei în pauza rezervată echipei naționale, Piți a programat câte 3 antrenamente pe zi.

Antrenorul oltenilor va avea aproape tot lotul cu el. Fostul selecționer nu-i are la dispoziție pe Nicușor Bancu și pe Alex Cicâldău, convocați pentru meciurile României cu Feroe și Norvegia (12/15 octombrie).

După 12 meciuri, Craiova este pe locul 3, cu 23 de puncte. Oltenii sunt la punct în urma celor de la CFR Cluj și Viitorul.

4 jucătoriare Piți în lot cu medii ale notelor gsp cuprinse între 5 și 6. Iar de la 5 în jos sunt șase. Au fost exceptați Cosici și M. Șerban, care au bifat câte un meci

18 goluria marcat Craiova în 12 etape. Are al 4-lea cel mai bun atac din Liga 1 și a patra cea mai bună apărare (12 goluri încasate)

4 internaționaliare U Craiova în acest moment: Bancu, Cicâldău, Koljici (seniori), Mihăilă (U21)

Semnează Goran Zakaric

Craiovenii sunt la un pas de a semna cu internaționalul bosniac Goran Zakaric. Mijlocașul de 26 de ani a primit „cartea verde” și poate să parafeze contractul cu oltenii. Acesta va semna o înțelegere pe patru ani. Zakaric a jucat de-a lungul carierei pentru Brijeg, Lokomotiva Zagreb, Zrinjski Mostar, Slaven Belupo, Zeljeznicar și Partizan. 

1.250.000 de euroe cota de piață a lui Goran Zakaric

7 goluria marcat Zakaric pentru Partizan în sezonul trecut în 36 de meciuri

11 prezențeîn tricoul naționalei Bosniei are Zakaric

vezi și:

Andrei Ivan se lasă așteptat » Victor Pițurcă îi găsește scuze, dar e un motiv particular pentru care stagnează

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
thebluestlion
thebluestlion  •  09 Octombrie 2019, 11:38

Muncește-i nea Piți...că sunt restanți!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  07 Octombrie 2019, 19:28

Asa crești, dacă talent ciuciu măcar prin munca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează