FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Rednic l-a trecut pe linie moartă, Rachid Ait-Atmane nu renunță: „Ne vedem și mâine”

Rachid Ait-Atmane
Rachid Ait-Atmane

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 16:50

Chiar dacă Mircea Rednic nu mai contează de ceva vreme pe el, mijlocașul Rachid Ait-Atmane, 26 de ani, nu vrea să renunțe la Dinamo. 

Conducerea lui Dinamo ar fi decis să-i rezilieze acum contractul algerianului și să nu mai aștepte până la finalul sezonului, potrivit Fanatik  și Radio Dinamo. La scurt timp, fotbalistul a negat, într-o postare pe instagram, că s-ar fi despărțit oficial de „câini”. 

„Ne vedem și mâine”, a reacționat azi Atmane, sugerând că joi va fi prezent la antrenamentul echipei.

500.000 €este cota lui Ait-Atmane, potrivit transfermarkt

Jucătorul nu mai intră în planurile lui Mircea Rednic și nu mai prinde lotul de 18. Acesta doar se antrenează cu Dinamo, dar vrea să rămână la club până la finalul contractului, scadent în vară, pentru a-și încasa în continuare salariul. 

26de meciuri are Atmane în LaLiga în tricoul celor de la Sporting Gijon, având și două pase decisive

Atmane a venit la Dinamo în noiembrie 2018, bifând 12 meciuri pentru „câini”.  Dinamoviștii se gândeau inițial să îi propună prelungirea contractului pe încă 2 ani, cu o creștere salarială de la 5.000 la 7.000 de euro, dar se pare că Rednic a decis să nu mai mizeze pe algerian din sezonul viitor.

 Ultimul meci jucat de Atmane a fost pe 29 martie, Dinamo - Hermannstadt 2-0.

10partide are algerianul în prima ligă belgiană în echipamentul lui Beveren

Citește și:

Parfait Mandanda pleacă de la Dinamo! Mircea Rednic a început deja căutările

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  06 Mai 2019, 11:15

1. Am si eu o intrebare pentru toti criticii astia romani care asa au facut si cu nea nicu Pingelica ca mai apoi sa-l plinga la ce dezastru este romanica azi. Ma intreb ce ar face unul dintre voi daca ar avea mama bolnava si ce o tine in viata ar fi intoarcerea fratelui tau. Sti ca daca se vor vede corabiile la orizont inseamna ca traieste. Ar fi un semn. Dar ele nu apar si aproape sa-si dea duhul i-ai spune mamei tale ca se vad corabiile sau nu? Cum te lasa sufletul? Sa o lasi sa moara trista ca celalalt copil de fapt este mort? Daca ar sti romanii sa fie mai nuantati asa un pic de pocker cum se joaca si la cacealma ar intelege ei mult. Rednic voi credeti ca este prost? Voi credeti la experienta lui ca nu stie ce se intimpla? Bani nu sint. Neguita il are pe mi se rupis , ceilalti din club lovesc pe sub centura gen Danut Lupu sau din afara precum Lucescu cel zgircit care la fel ca Tiriac sau Badea nu au dat un ban. Badea smecher de smecher si fost ginere al lui Ioan Dinca Teleaga si cumnat cu Popovicioiu a folosit banii *** de Borcea si raposatul Turcu. Si atunci? David a jucat fantastic. Niculescu ducea totul de ripa pentru ca nu stie nu poate. Atit are el intinderea inteligentei lui. Assa ca trebuie sa ii multumeasca lui David ca nu l-a lasat sa se compromita. Trebuia o marota trebuia ceva care sa insufle echipei DInamo sa nu se sfirseasca. Cu jucatori autohtoni se vezuse ca au tras la play off apoi au cazut si nu mai aveu motivatie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103196710874764
Dizidentul Inutil  •  06 Mai 2019, 11:14

2. Motivatorul cel mai profesionist nu putea fi decit Rednic. Toti s-au dat inapoi asa cum stiu cei de la DInamo sa o faca. Caracteristica a securilor care se sfisie ca lupii cind trebuie sa supravietuiasca sa aiba o sinecura. Asa se face ca Rednic a lansat ideea romana de legiuni formate din straini. Dece? Straini fara contract in afara de contract deci dornici de joc sa isi relanseze cariera. Aveau dece sa traga intr-un amarit de play out unde romanii nu ar fi tras. Asa se face ca au venit pe salarii mici in probe unde rednic incerca sa opreasa si ceva jucatori sau rulind mereu altii. Pericolul consta in automatismele de joc in omogenitatea jucatorilor. Iata ca a reusit sa fie pe locul 2 in play out jucind la fel ca aia de la Cluj realist nu spectacol. Categoric ca in vara vor sta altcumva lucrurile. Este timp poate si un alt buget dat fiind economiile facute plus ceva jucatori imprumutati ce vor veni. Faptul ca vorbeste despre campionat si el este o stratagema . Ce vreti sa spuna ca doreste doar play off-ul? Ceri mai mult ca sa poti obtine acel minim decent. Rednic stie bine ce are de facut EU unul cred in Rednic ca multi altii pentru ca a ales cea mai buna stratagema in situatia critica de acolo. Negoita a bagat bani dar este naiv si usor de sedus. Bafta puriule!

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Mai 2019, 16:25
Postat de brancusi pe 01 Mai 2019, 16:06

Ce-mi place de Rednic,aduce toate catastrofele cu surle si trambite,ca vor uimi campionatul,dupa care face pe intransigentul si ii zboara dupa o luna-doua.Oare unde o fi dobandit el abilitatile astea?

de unde postezi, esti pe coloana infinitului..?...:)..rednic : " jucatorii care nu corespund,vor pleca la sfarsitul campionatului.."

Vezi toate comentariile (5)
Comentează