FOTBAL  »  LIGA 1  »  ANTRENORI STRĂINI

Uhrin devine singurul antrenor străin din Liga1. La startul sezonului aveam 3: un spaniol, un italian şi un sîrb

antrenorul uhrin si directorul lui poli, stanciu (sursa: banatsport.ro)
antrenorul uhrin si directorul lui poli, stanciu (sursa: banatsport.ro)

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2010 00:00

După ce la un moment dat Liga 1 părea un rai pentru antrenorii străini, a venit vremea ca autohtonii să-şi impună punctul de vedere. Apăsat chiar, dacă ţinem cont de faptul că de la jumătatea lunii octombrie pînă acum, echipele din fotbalul românesc au fost o afacere exclusiv a tehnicienilor de la noi.

Cifra 3, ca un blestem pentru granzi! :D
În urmă cu trei ani ani, cei trei granzi din Capitală ajunseseră să fie conduşi de italieni, Zenga, la Dinamo, Pedrazzini la Steaua şi Bergodi la Rapid, erau cei care stabileau strategiile cluburilor care de trei ani nu se mai ating de niciun trofeu!

Andone, Lăcătuş şi Şumudică mizau pe revirimentul Capitalei la startul sezonului, sau cînd au preluat echipa, cazul lui Lăcă. Rapid pe 4, Dinamo pe 6, şi Steaua pe 7 sînt locurile ocupate după 18 etape.

În prima etapă a campionatului, sîrbul Petrovici era la Poli, italianul Mandorlini la CFR, iar spaniolul Caro la Vaslui. Primul dat afară a fost antrenorul care cîştigase Cupa, Campionatul şi Supercupa României, pe 13 septembrie, Petrovici a ales naţionala Serbiei, iar Caro a fost suspendat pe 10 octombrie. Din acel moment, în Liga 1 au fost doar antrenori români, pînă după ultima etapă, cînd Uhrin a fost adus înapoi la Timişoara şi va conduce pregătirile.

Rămîne de văzut dacă la CFR va ajunge portughezul Jaime Pacheco, sau Conceicao la FC Braşov.

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează