FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEŞTI - DINAMO, MARŢI, ORA 20:00, DIGISPORT

Ultima ofertă

Ioan Andone, Andone, Dinamo
Ioan Andone, Andone, Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2009 00:00

Conducerea i-a transmis clar lui Ioan Andone că salariul maxim pe care îl poate suporta Dinamo acum este de 120.000 de euro pe an, plus bonusuri de performanţă

Problema aducerii lui Ioan Andone este complicată din punct de vedere financiar. Şefii din Ştefan cel Mare admit că în acest an criza financiară s-a adîncit la club, iar singura soluţie de a ieşi din colaps este de a reduce cheltuielile.

Ando ar fi trebuit să discute cu Nicolae Badea vineri seară, însă întrevederea s-a amînat. Şefii au vorbit despre resursele economice pentru viitorul antrenor. Cum nici unul dintre acţionari nu este dispus să mai aducă bani de acasă, s-a ajuns la un numitor comun: orice antrenor sau jucător care va sosi în această iarnă nu va primi mai mult de 10.000 de euro pe lună. "La Dinamo nu se mai poate face risipă pentru că datoriile sînt mari, iar profitul aproape inexistent în acest sezon. Să se înţeleagă că, indiferent de numele antrenorului, salariul pe care îl putem oferi este acelaşi: adică 120.000 de euro anual, plus bonusuri de performanţă", a zis unul dintre acţionari.

Vrea bonusuri

Apropiaţii lui Andone susţin că antrenorul de 49 de ani va accepta oferta doar dacă va primi diverse bonusuri la vînzarea de jucători şi în eventualitatea cîştigării titlului şi a accederii în grupele Champions League. Surse din club susţin că şefii şi-ar dori un staff tehnic format din Ioan Andone, Cornel Dinu şi Cornel Ţălnar.

800.000 de euro era salariul anual al lui Ioan Andone la Al Ahli Dubai, el avînd oferte pe bani mulţi şi acum din ţările arabe

FLASH

"Jucătorii plătesc mingile!"
Directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Dănilescu, a explicat ieri de ce fotbaliştii sînt puşi să plătească tricourile şi mingile pierdute. "Conform regulamentului intern, fotbaliştii au dreptul să dea tricourile cui doresc. Dacă cele de joc se schimbă, trebuie plătite, la fel cum se întîmplă şi dacă se pierd mingile. Ei pierd la Săftica cîte 2-3 pe zi. Nu e o dramă pentru ei că dau 100 de dolari pentru o minge sau un tricou", a zis Dănilescu.

Regim cazon
Staff-ul tehnic şi conducerea au luat hotărîrea ca fotbaliştii să fie ţinuţi aproape de mingea de fotbal în aceste ultime săptămîni pînă la finalul turului. Jucătorii vor intra azi în cantonament pentru a pregăti partida cu Astra, de marţi, urmînd a se proceda la fel şi pentru următoarele meciuri, cu Panathinaikos şi Vaslui. "Toată lumea să stea cu gîndul doar la fotbal, fără ieşiri în decor că vă luaţi amenzi!", le-au transmis şefii fotbaliştilor.

"Tamaş e de «naţională»!"
Şefii lui Dinamo încearcă să-l readucă pe Gabi Tamaş în circuitul echipei naţionale. "Nu te mai expune, vezi că toată lumea e cu ochii pe tine. Încearcă să eviţi problemele şi vezi-ţi doar de fotbal. Poate nu vei mai rămîne din iarnă, dar indiferent unde vei juca vei fi urmărit de selecţioner", i-au zis şefii. "Gabi are puterea să revină la echipa naţională, cu Graz a jucat excepţional, aşa trebuie să facă mereu", a zis şi Dănilescu.

Ultimele noutăţi:

» "Prinţul"
Cristea a fost declarat persona non-grata de către fanii de la peluza sud, care au arborat cu Sturm Graz bannerul: "Adrian Cristea eşti o mizerie!". Mijlocaşul le-a răspuns contestatarilor săi cu degetul mijlociu.

» Ionel Dănciulescu
a înscris ieri pentru Hercules în partida cu Cordoba şi a fost înlocuit la pauză, după ce echipa sa a rămas în zece. Atacantul împlineşte azi 33 de ani.

» Nicolae Badea:
"Jucătorii nu au cerut nici o primă, nici nu le-a fost promisă vreo primă dacă o bat pe Sturm Graz. Cristi Borcea cred că regretă că i-a făcut papagali pe jucători, el este un tip mai temperamental".

» Adrian Scarlatache
a fost sărbătorit ieri în vestiar de colegi. Fundaşul dreapta a împlinit 23 de ani.

» Florentin Petre:
"Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo, cei de la ŢSKA Sofia mă sună de o lună. Nu mai cîştig banii de la Terek, dar e bine şi aici!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
 •  06 Decembrie 2009, 12:57

de mos niculae va doresc sa nu terminati niciodata cu circul ca tare ne bucuram auh!auh!auh!

 •  06 Decembrie 2009, 12:04

Eu nu inteleg de ce e Andone asa scump peste noapte! A fost dat afara de la CFR,apoi a iesit pe usa din dos de la arabi,si acum e mare antrenor. Cam rar isi vad romanii lungul nasului...Daca nu ii convine la Dinamo,sa mearga sa anteneze cocotieri in continuare...

midnightstorm
midnightstorm  •  06 Decembrie 2009, 11:34

sa va intre bine in cap la toti ca nici o echipa nu poate avea rezultate si face performanta daca jucatorii nu-si vad de meserie, in al 2-lea rand suporterii unei echipe ar trebuii sa sustina si sa incurajeze echipa indiferent daca pierde sau castiga un meci, deaceea se numesc suporteri, daca nu pot sa o sustine mai bine sa stea acasa la tv decat sa huiduie pe stadion si sa puna presiune mai mare pe echipa. Hai Gazu` Victorie...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează