FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo poate rămâne fără antrenor: tehnicianul "câinilor" are oferta pe masă + clauza de reziliere a antrenorului

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2018 18:45

"Câinii" sunt în alertă! FRF a pus ochii pe Florin Bratu şi vrea să le ia antrenorul, conform TV Digi Sport. Mai exact, tehnicianul de 38 de ani este văzut drept unul dintre candidaţii serioşi pentru a prelua postul rămas vacant după plecarea lui Daniel Isăilă de la selecţionata Under 21.

"Mitraliera" este sub contract cu Dinamo, cu care mai are înţelegere vreme de un an, în plus există şi o clauză de reziliere la mijloc. "Cine vrea să-l ia pe Bratu înainte de finalul perioadei de contract cu clubul trebuie să achite 30.000 de euro", au comentat sursele Gazetei.

7.000 €pe lună este salariul lui Bratone în Ştefan cel Mare. La selecţionata Under 18 câştiga 2.500 de euro pe lună

În privinţa lui Cosmin Contra, roş-albii au dovedit toamna trecută o mare flexibilitate atunci când s-a pus problema ca "Guriţă" să fie numit selecţioner. Dan Petrescu şi CFR Cluj au refuzat atunci propunerea FRF, dar Dinamo practic l-a împins, gratis, pe Contra spre a prelua naţionala.

Acum, "câinii" n-ar vrea să se despartă de Bratone, mai ales că a acceptat să lucreze cu mulţi tineri şi cu un buget de austeritate, astfel că nu mai sunt dispuşi la aceleaşi concesii.

Antrenorul român este printre preferații lui Mihai Stoichiță și Andrei Vochin, care îl cunosc de pe vremea când antrena naționala U18. 

60 mii de euroa fost clauza de reziliere a lui Cosmin Contra cu Dinamo, anul trecut, dar "câinii" au renunţat la ea ca să-l lase să devină selecţionerul României

Mutu și Rădoi sunt pe listă și ei 

Pe lista celor doi se mai află Adrian Mutu, despre care GSP a scris, dar și Mirel Rădoi. O decizie se va lua în zilele următoare.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, în urma consultărilor care vor avea loc în cadrul ședinței Comisiei Tehnice, va înainta președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propunerile pentru viitorul selecționer al reprezentativei Under 21.

România U21 luptă pentru calificarea la Euro 2019 într-o grupă cu Bosnia, Portugalia, Țara Galilor, Elveția și Liechtenstein. Tricolorii sunt pe locul 3, cu 12 puncte în 6 meciuri, fiind singurii neînvinși de până acum. Totul se va decide în septembrie și octombrie.

 

 clasament

Meciurile României:
7 septembrie: Portugalia - România
11 septembrie: România - Bosnia
12 octombrie: România - Țara Galilor
16 octombrie: România - Liechtenstein

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  18 Iunie 2018, 10:05

este singura solutie la ora actuala ptr u21 !!! daca pleaca bratu dinamo are 5 supervariante 1 - REDNIC 2 - MULTESCU 3 - STOICAN 4 - CIOBOTARIU 5 - NICULESCU !!!

ray51
ray51  •  18 Iunie 2018, 09:43

Bratu e bine sa vada de Dinamo. Cat despre Mutu, este bine sa-si vada de concedii. Este un as in aranjarea timpului liber sau sa faca o cariera la o firma de evenimente.

florianveress
florianveress  •  18 Iunie 2018, 07:13

Să-l pună antrenor pe fariseul interlop, oricum se pricepe la toate şi e liber de contract, l-a lăsat pe vasi la veceulsebe!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close