FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Plamen Iliev a semnat cu noua echipă! » Reacția oficială a Astrei, pentru GSP.ro: "Îl așteptăm la antrenament"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 17:45

Dorit în trecut de FCSB și Dinamo, Plamen Iliev, goalkeeper-ul de 27 de ani al Astrei Giurgiu, aflat în ultimele 6 luni de acord, a semnat cu Ludogoreț Razgrad, campioana ultimelor șase sezoane din Bulgaria, anunță presa de la Sud de Dunăre.

update 19:00

Prin vocea președintelui Dani Coman, Astra anunță că este dispusă să îl lase pe Iliev să plece acum, dacă Ludogoreț face o ofertă mulțumitoare.

"Iliev este un portar de națională. Este normal să își dorească să ajungă la mai bine. Noi așteptăm că cei de la Ludogoreț să ne contacteze pentru a discuta. El trebuie să se prezinte la antrenament pe data de 7 ianuarie. 

Suntem dispuși la negocieri, nu putem să refuzăm dacă el are o ofertă mai bună. Iliev a fost accidentat în ultima perioadă, dar și-a revenit acum. Cât a lipsit el, David Lazar a fost extraordinar și ne-a ajutat să câștigăm puncte", a declarat Dani Coman pentru GSP.RO

Știrea inițială:

Conform site-ului sportal.bg, Iliev, care a intrat de la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract cu Astra, s-a înțeles deja cu Ludogoreț, iar în următoarea perioadă se va decide dacă portarul va părăsi România încă de acum sau va pleca la vară.

Unul dintre cei mai valoroși portari ai Ligii 1, bulgarul a jucat de-a lungul carierei pentru Vidima-Rakovski, Levski Sofia, FC Botoșani și Astra, unde evoluează din 2017. Iliev a devenit titular în naționala Bulgariei și a strâns deja 13 meciuri în reprezentativa țării sale.

De-a lungul ultimului an, Iliev a fost aproape de un transfer la FCSB, fiind curtat de Becali după ce roș-albaștrii au rămas fără Florin Niță. În plus, bulgarul a fost dorit și de Dinamo.

600.000 €e cota de piață a lui Plamen Iliev, conform site-ului Transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  04 Ianuarie 2019, 01:26

isi termina contractul cu Astra si merge la alta echipa parasita de suporteri, dar macar are performante, Ludogorets!

antalmihai
antalmihai  •  03 Ianuarie 2019, 20:10

*** nesimtitii de la astra....mai vreti si bani cu cel mai nesimtit patron si presedinte...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  03 Ianuarie 2019, 19:19

Cand suporterii echipei din ghiveci vorbeau de Iliev ca e bine ca o sa vina la Dinamo 1948 si eu le spuneam ca viseaza nu ma credeau :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează