FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultima oră: "Prunea vine la Dinamo, informație sigură!" » Reacția lui Cornel Dinu: "Există o melodie, se numește «Mascarada»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 22:42

Florin Prunea ar fi mai aproape ca niciodată de numirea într-o funcție de conducerea la clubul unde s-a consacrat ca fotbalist, Dinamo București.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a oferit în această seară informația conform căreia Florin Prunea este omul ales să îl înlocuiască pe Ionel Dănciulescu și să facă ordine la Dinamo: "Informație sigură!". 

Cornel Dinu consideră oportună numirea și crede că Prunea are personalitatea necesară unui astfel de post. 

"Poate fi o algere bună. Lucrurile nu sunt așa cum ne sunt prezentate în anumite medii. Se face o pactizare, că totul e mirific, că oamenii se iubesc între ei. Nu e chiar așa. Este o melodie care se numește «Mascarada». Explică că există musafiri care vin într-o casă, iar soțul vine de fiecare dată acasă cu alt parfum și cu ruj pe cămașă, dar nevasta nu are ce face, pentru că au musafiri. Totul este normal, o mascaradă, ca în fotbalul românesc. 

Dacă s-a luat decizia cu Prunea, este de bun augur. Trebuie să existe și oameni care își asumă răspunderea într-un club", a declarat Dinu la TV Digi Sport. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (34)
chris_bu67
chris_bu67  •  11 Octombrie 2018, 14:08

Prunea,în locul lui Penedo?Ion Marin în locul lui Katsikas,Mihăescu în locul lui Corbu

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Octombrie 2018, 12:06
Postat de Ion Marin pe 11 Octombrie 2018, 10:53

V-am mai scris prin 2012 , dar din pacate , nu ati tinut seama de ceea ce v-am spus atunci.Dar eu va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru Dinamo.L-ati luat din moarte clinica si l ati readus la viata.Dar acum trebuie sa continuati.Va rog sa l luati pe Rednic, e liber si cred ca ca este meserias, trebuie sa va intelegeti va cu el, este si dinamovist, nu va mai luati dupa toti ageamii di jurul dv.Daca nu va fii Rednic , dati ii o sansa si lui Ionut Chirila ca antrenor principal. cu Zicu secund si Gigi Multescu Director Tehnic.Lasati incepatorii , ca ALEXA, NICULESCU… . etc. La cate experimente nereusite s au facut.... Va doresc mult succes! Cu respect, ………On Monday, August 12, 2013 8:58 AM, Negoiţă: "Viitorul lui Dinamo sună bine, viitorul Stelei este Adrian Cristea. Lucrurile se vor inversa în câţiva ani" Nu suna de loc bine ,domnule Negoita.Daca nu strangeti randurile rapid, Dinamo va fi una din candidatele la retrogradare.Daca oile lui Becalu nu ratau in prostie, in minutul 65 , era 7-0 pentru Steaua.Ar fi fost penibil in fata miilor de suporteri dinamovisti.S- ar fi rasucit in groapa cei 2, Hildan si Dumitrache, iar cei 2 arhitecti ai lui Dinamo , Traian Ionescu si D.N.Nicusor s-au rugat la Dumnezeu sa nu fie asa.Si Dumnezeu si-a aratat mila.Domnule Negoita, e pacat de toata suflarea dinamovista si de banii dumneavoastra.Ati vorbit de legende ca , Dudu, Parcalab si altii

Eu cred că și Ion Marin ar fi bun.

2036290743290484
Ion Marin  •  11 Octombrie 2018, 11:13

DRAGI DINAMOVISTI , CARE SUNTETI IN BUCURESTI, ADUNATI-VA TOTI LA RIN SI NU PLECATI DE ACOLO PANA CE NEGOITA , NU L ACCEPTA PE REDNIC ANTRENOR. IN ACEST MOMENT , REDNIC E SINGURA SALVARE A LUI DINAMO DE DIVIZIA B.E dinamovist de al nostru , e profesionist si stie foarte bine ce inseamna sa ti curga sange alb rosu prin vene.Bateti-va pentru salvarea clubului!Nu l lasati sa moara , o data ce va ajunge in B, VA MURI SI SPIRITUL LUI DINAMO, CREEAT cu munca si migala de DINU, FRATII NINWEULLER, LUCESCU , VARGA , DUDU, TRAIAN IONESCU SI MULTI ALTII. mariuss72 • 11 Octombrie 2018, 11:02 0 0 Postat de valii_sv pe 11 Octombrie 2018, 10:57 Chiar daca nu-l am la inima pe Rednic, cred ca in perioada asta ar fi cel mai potrivit. Rednic manager general si Niculescu antrenor, Prunea sef peste toti.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează