FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL

Viitorul, fără cei mai buni jucători la meciul cu Astra! 9 jucători vor fi lăsați acasă de Hagi: „Rulăm lotul”

Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorului în acest sezon
Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorului în acest sezon

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 14:55

Gică Hagi schimbă din nou echipa pentru meciul de campionat. După ce la partida cu Sepsi a folosit jucătorii ce au prins mai puține minute, apoi în Cupă, la Craiova, a băgat toate piesele grele, acum „Regele” menajează din nou 8 oameni de bază. 

Astfel, Ianis Hagi, Bogdan Țîru, Ionuț Vînă, Bradley de Nooijer, Tudor Băluță, Denis Drăguș, Lyes Houri și Rivaldinho vor fi lăsați acasă și nu vor face deplasarea la Giurgiu, pentru meciul de luni, ora 18:30, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Celor 8 li se adaugă și Alexandru Mățan, care este accidentat. „Unii vorbesc că trebuie să joci doar cu o echipă. Dar eu cred că fiecare trebuie să aibă șansa lui. Avem lot, îl rulăm și este normal să facem asta pentru a avea prospețime fizică, tactică și mentală”, și-a justificat Hagi decizia. 

„Astra e imprevizibilă cu Alibec”

„Regele” a vorbit și despre Astra și n-a uitat de Denis Alibec, unul dintre preferații săi: „Astra e o echipă care știe fotbal. Iar când joacă Alibec, e mai imprevizibilă și mai puternică. În ultimul meci direct am pierdut clar, acum vreau să facem un meci mai bun și să câștigăm, pentru că doar așa rămânem în lupta pentru locul 3”.

„Cine a jucat a făcut-o bine și la Sepsi și la Craiova. Vrem să câștigăm la Giurgiu. Pentru că ne gândim la locul 3. Astra e o echipă foarte bună pe contraatac, așa ne-a dat goluri în ultimul meci” Vlad Achim

„Astra are jucători de valoare, care pot face diferența. Cât timp avem șanse matematice la un loc cât mai bun ne vom lupta pentru el. Obiectivul meu personal e să prind lotul pentru EURO 2019. Știu că e greu, dar nu-l abandonez” Paul Iacob

VEZI ȘI:

Răzvan Burleanu critică LPF, după împrumutul lui Gigi Becali către Astra: „E o greșeală ce a făcut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Aprilie 2019, 14:12
Postat de aldo_m pe 07 Aprilie 2019, 15:50

schema e simpla tu astra blatista imi dai mie fcsb meciul si tu recuperezi punctele de la echipa altui blatist numit rege

o singura problema vad care face ca teoria ta sa nu stea in picioare! viitorul a batut fcsb la bucuresti! ***, fratilor! daca tragea cu fcsb le dadea meciul! cum vad eu, e tocmai invers! singura cu care a jucat serios a fost fcsb! cu astra si sepsi nu se omoara pentru ca vor cupa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Aprilie 2019, 19:19

ma intreb ce s-ar fi zis daca baga rezervele cu steaua, cfr sau craiova. asa daca le baga cu Astra vad ca nu deranjeaza pe nimeni.

104343947122875
Anton Pan  •  07 Aprilie 2019, 18:41
Postat de aldo_m pe 07 Aprilie 2019, 15:50

schema e simpla tu astra blatista imi dai mie fcsb meciul si tu recuperezi punctele de la echipa altui blatist numit rege

Nătărău irecuperabil! Singurul meci jucat serios in playoff de viitura cooperatistă din Ovidiu a fost împotriva Stelei in rest vacanța! Adică la fel ca in 2018 când a pus umărul serios la praduiala honvezilor lui arpi bacsi! Dar ce poate înțelege un câine milițian insolvent !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează